Sexy Renata Langmannová: Nestyda v New Yorku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sexy Renata Langmannová: Nestyda v New Yorku!

Renata Langmannová
Renata Langmannová (archiv Blesku)

Vyrazila za oceán! Zatímco dříve byla často za hranicemi kvůli focení svých křivek, teď si Renata Langmannová (31) cestování hradí z vlastní peněženky. Nicméně pánové o pohled na její tělo nepřijdou.

V ulicích New Yorku se blondýnka prohání na kole v neviditelných šortkách a provokuje místní puritány na slavném Empire State Buildingu. „Alespoň jednou za život sem prostě musíš. Nejlepší je objevovat města na kole,“ připsala pod svou fotku na sociální síti. Podle reakcí na Instagramu však fanoušci daleko víc oceňují výhled na její křivky.


Modelka si s sebou přibalila osobního strážce a manžela v jednom – Ondřeje Novotného (34). Moderátor Robinsonova ostrova tak místo filipínských specialit může ochutnávat americké burgery.

Na video s Renatou Langmannovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
5. 5. 2018 • 11:09

Tohle bidlo je sexy???? A kde?? Nikdy se mi nelíbila, je to bidlo a hlavně má příšerně ošklivý kobylí obličej, vysloveně hnusná baba je to. Omlouvám se koním, ti jsou krásní, ale tahle "ženská" je hnusná jak zvratky na chodníku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.