Udělala dětem radost: Tolik penisů její dcery ještě neviděly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Udělala dětem radost: Tolik penisů její dcery ještě neviděly!

Rebecca Brettová (24) s rodinou.
Rebecca Brettová (24) s rodinou. (Foto: Facebook)

Rebecca Brettová (24) v obchodě neprotestovala, když za ní přišla její malá dcera s tím, že by chtěla kupit těstoviny ve tvaru smajlíků. Toho, že s nimi něco není úplně v pořádku, si všimla až při jejich přípravě.

Až při jídle si Rebecca uvědomila, že koupila těstoviny ve tvaru mužských pohlavních orgánů a neváhala se pochlubit na sociální síti. „Když jsme byli v obchodě, Ava mě prosila, abych koupila těstoviny ve tvaru nějakých smajlíků. Tak jsem je koupila a připravila,“ pochlubila se pobavená maminka na Facebooku.

 „Takže moje malá děvčátka momentálně sedí u oběda nad miskami s penisy,“ uvedla jejich matka s tím, že když to viděla, začala se hystericky smát. Její příspěvek na sociální síti skutečně mnoho lidí pobavil, objevily se ovšem i názory, že jejím dětem chybí vyvážená strava. Těm Rebecca poděkovala za zájem a ujistila je, že jejím dcerám nic nechybí.

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.