Království Bočanové (51): Tuhle krásu si žádný chlap neužije! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Království Bočanové (51): Tuhle krásu si žádný chlap neužije!

Mahulena Bočanová chce i nadále bydlet jen s dcerou.
Mahulena Bočanová chce i nadále bydlet jen s dcerou. (Foto: Marek Pátek, hermina)

Herečka Mahulena Bočanová se může pyšnit velmi útulným bydlením.  Dům o 250 metrech čtverečních obývá pouze s dcerou Márinkou a z jejích slov je jasné, že tam nehodlá nic měnit.

Prostorný dům si Mahulena Bočanová zařídila sama a přizpůsobila ho speciálním potřebám její dcery. „Bylo pro mě od prvopočátku bytostně důležité, aby moje dcera nebyla podrobena změnám, nedělaly jí, vzhledem k její diagnóze dobře. Věděla jsem, že když nezůstaneme bydlet doma, tak jí musím postavit zase dům se zahradou a na vesnici a blízko místa, kde se narodila,“ vysvětlila už dříve Mahulena.

Ona i její dcera jsou v domě skutečně šťastné i po letech si jejich bydlení pochvalují. „Já vždycky budu s Marínou žít tady, sama. A jestli se někdo najde, kdo se mnou bude ochoten žít a já s ním, protože já jsem hlavně ten problém, budeme to střídat třeba tady a tam, ale do tohohle domu nikdo jinej nepatří,“ přiznala Bočanová v pořadu Alice Bendové U tebe nebo u mě. Podívejte se do naší fotogalerie, uvidíte, o jaký luxus se oblíbená herečka dělí už jen prostřednictvím snímků na sociálních sítích.

 Jak bydlí Mahulena Bočanová? Poprvé ukázala dům i chlapa do postele!

 

 

 



Přečtěte si
ivanak
6. 5. 2018 • 11:39

Asi moc štěstí v životě na chlapy neměla.A nemocné dítě je to nejbolestivější,co může mámu potkat.Má alespoň luxus,který mnozí nemají,ale možná by ho vyměnila za zdraví své dcery.A že nikdo jiný do domu nepatří je otázka.

aveneta
6. 5. 2018 • 10:37

Bočanová.....rozhodně nepatří k oblíbeným...asi má smolíka na partnery, je logické, že nějaký Franta s Kolbenky by jí neoslovil a pro ty oné "vyšší sféry" je nezajímavá...

kov3
6. 5. 2018 • 09:04

Vypadá ako Brežnevova dcéra....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.