Labudův syn promluvil: Táta přicházel o role kvůli fámě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Labudův syn promluvil: Táta přicházel o role kvůli fámě!

Syn byl v posledních letech hercovou velkou oporou.
Syn byl v posledních letech hercovou velkou oporou. (Foto Aha! – P. Machan, M. Hykl, ara)

Smrt byla tak rychlá, že si Marián Labuda (†73) ani nemohl uvědomit, že umírá. Tak popsal nečekaný skon herecké legendy její syn Marián Labuda (44). O detailech nejsmutnějšího dne svého života se rozpovídal až několik měsíců po tragédii.

„Každý den na něj myslím. I na den, kdy se to stalo. Stále tomu nevěřím, že tu není,“ svěřil hercův syn o 5. lednu, kdy mu oznámili, že jeho otec zemřel v autě při odjezdu ze svého domu. „V ten den dokonce gratuloval mé manželce Andrejce k svátku. Původně měl zůstat doma, no, a potom se rozhodl, že odveze mámu do města,“ zavzpomínal v rozhovoru pro slovenský deník Nový čas. „Odešel v sekundě, ani neměl kdy si uvědomit, že umírá. Klesla mu ruka, hlava a bylo po všem. Takový je život,“ dodal s tím, že otec měl velké plány. „Pár dní předtím než zemřel, říkal, že by se chtěl probrat k životu. Měl chvíle, kdy bylo lépe i hůře. Nevyšlo to,“ posteskl si.

Tajný zabiják

To, že Labuda chřadne před očima, vnímala rodina několik let. „Myslím, že cukrovka mu zničila zdraví. Žil s ní dvacet let a každým rokem se dávky inzulinu zvyšovaly a zvyšovaly. Snažil se chodit na procházky, no, zdravotní stav ho ničil,“ prozradil syn herecké legendy. „Otec byl gurmán, miloval jídlo, přestože věděl, že by se měl omezovat v některých druzích jídla,“ dodal s tím, že měl rád sladké, což je pro cukrovkáře to nejhorší.

Mozková příhoda

Na problémech se zdravím se nepodepsala ale jen nemoc. Herec trpěl i tím, že o něj v posledních pěti letech nebyl zájem. „Byl z toho frustrovaný a vždy ho potěšilo, když dostal alespoň menší práci,“ přiznal Labuda junior. A vysvětlil i proč tomu tak zřejmě bylo. Za vším asi byla fáma, kterou si mezi sebou předávali kolegové.

„Možná to všechno vzniklo před pěti lety, když měl podezření na mozkovou příhodu. Byl na zkoušce v SND a najednou neuměl přečíst ze scénáře nějaké věty. Kolegové si mysleli, že žertuje. Máma ho potom dotáhla k neurologovi a ten potvrdil, že to nebyla mozková příhoda. Ale už měl zúžené cévy, které způsobily slabé nedokrvení mozku. Na Slovensku a v Česku se rozneslo, že měl těžkou mozkovou příhodu, a lidé si mysleli, že už není schopen pracovat,“ prozradil hercův syn v rozhovoru pro Nový čas neděle.

 Zemřel herec Marián Labuda (†73)! O jeho život bojovaly posádky dvou sanitek!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
2. 5. 2018 • 09:42

... vždyt všude vykládal , že už nechce žít ....atd. To , že už nebyl obsazován snad ani nebylo kůli té fámě (o které mluví jeho syn ) , ale prostě proto , že jej jednoducho do svého filmu nechtěli !!! ... každý herec jednou skončí a Labuda neuměl pochopit , že už taky skončil a lidi o něj nemají zájem !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.