V.I.P. vraždy! Co jste v TV neviděli: Když mrtvola kouří… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

V.I.P. vraždy! Co jste v TV neviděli: Když mrtvola kouří…

Seriál na Primě V.I.P. vraždy.
Seriál na Primě V.I.P. vraždy. (archiv FTV Prima)

Zážitek, na který se nezapomíná, má za sebou Jana Synková (74). Když promovanou psycholožku Kudlákovou z filmů Byl jednou jeden polda po delší době oslovili, aby si zahrála epizodní roli v seriálu V.I.P. vraždy, netušila, že zažije horor za bílého dne – na vlastní oči totiž viděla uškrcenou ženu, která kouří na lavičce!

V lese se totiž natáčely scény s nálezem zavražděné spisovatelky erotických románů pro pátý díl krimi seriálu televize Prima V.I.P. vraždy s názvem Bez špetky romantiky. A pohled to byl opravdu pro otrlé.

„Herečku Dianu Šoltysovou maskovali zhruba dvě hodiny. A během celého odpoledne i mezi jednotlivými obrazy ještě upravovali jednotlivá zranění, kterých měla po těle nespočet. Aby si zkrátila čekání, sem tam si zapálila cigaretu,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný člen štábu s tím, že ještě děsivější pohled se nabídl, když herečku aranžovali pod hromadu větví. A takhle ji také podle scénáře měla najít právě Synková, která si v seriálu zahrála epizodní roli.

„Když jsem tu kouřící mrtvolu spatřila poprvé, dostala jsem z toho málem infarkt! Vypadalo to opravdu děsivě,“ netajila se Synková. Jinak si ale natáčení užívala. Bylo to totiž po delší době, co se objevila před kamerami, navíc se ještě potkala s kolegy. Jak děsivý pohled se nejen Synkové naskytl, o tom se můžete přesvědčit už dnes večer na Primě.

 Norisová v nové řadě V.I.P. vražd: Drsné natáčení plné adrenalinu! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.