Konečně řekli jméno! Princ William a vévodkyně Kate mají… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Konečně řekli jméno! Princ William a vévodkyně Kate mají…

Vévoda a vévodkyně z Cambridge jsou prvním párem v úzké královské rodině po 58 letech, jemuž se narodily více než dvě děti.
Vévoda a vévodkyně z Cambridge jsou prvním párem v úzké královské rodině po 58 letech, jemuž se narodily více než dvě děti. (Foto Profimedia.cz)

Princ William (35) a vévodkyně Kate (36) konečně oznámili jméno jejich syna. Už to vypadalo, že jehoi jméno bude Albert, ale nakonec je vše úplně jinak.

„Vévoda a vévodkyně z Cambridge s radostí oznamují, že pojmenovali svého syna Louise Arthura Charles. Miminko bude známé také jako jeho královská výsost, princ Louis z Cambridge," oznámil Kensingtonský palác na Twitteru.

Třetí potomek prince Williama a Kate přišel na svět 23. Dubna a po porodu vážil 3,8 kilogramu. Ke jménu Albert se přiklánělo mnoho sázkařů, dále tipovali, že chlapec by se mohl jmenovat Arthur, Jack nebo Fred. Jeho rodiče ale rozhodli úplně jinak.

William a Kate představili třetího potomka!

 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.