Jméno novorozeného prince odhaleno? Tahle chyba bude někoho mrzet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jméno novorozeného prince odhaleno? Tahle chyba bude někoho mrzet!

Vévoda a vévodkyně z Cambridge jsou prvním párem v úzké královské rodině po 58 letech, jemuž se narodily více než dvě děti.
Vévoda a vévodkyně z Cambridge jsou prvním párem v úzké královské rodině po 58 letech, jemuž se narodily více než dvě děti. (Foto Profimedia.cz)

Se zveřejněním jména třetího potomka princ William s manželkou Kate zatím vyčkávají. Jméno jejich syna zatím oficiálně zveřejněno nebylo. Ovšem na webových stránkách ano, zřejmě omylem.

Na jejich stránkách totiž existuje link http://www.royal.uk/prince-albert. Při kliknutí na něj se ale objeví nápis „Přístup zamítnut“. Pokud ale do linku napíšete kterékoliv jiné jméno, objeví se hlášení „stránka nenalezena“.

Podle britského Mirroru to vypadá, že někdo udělal chybu. Právě tímto způsobem totiž bylo zveřejněno i jméno prince George (4) a princezny Charlotte (2). Třetí potomek prince Williama se narodil 23. Dubna a vážil 3,8 kilogramů. Pyšní rodiče miminko ukázali veřejnosti už sedm hodin po jeho příchodu na svět. Jeho jméno zatím oficiálně nezveřejnili.

 William a Kate představili třetího potomka!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.