Karel Gott (78): VYMAZAL exMILENKU ZE ŽIVOTA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Gott (78): VYMAZAL exMILENKU ZE ŽIVOTA!

Pět let Karel a Jitka tvořili pár.
Pět let Karel a Jitka tvořili pár. (Foto Aha! – Karel Kopáč, archiv D. Gottové, Facebook.)

Byla jeho nejkrásnější přítelkyně a dělala mu ozdobu dlouhých pět let. S podnikatelkou Jitkou Svobodovou (52) se Karel Gott (78) stýkal dál nejen po rozchodu, ale dokonce i poté, co se oženil. Teď se k ní ale nehlásí! „Už spolu nejsme v žádném kontaktu,“ řekla Aha! Jitka.

Svobodová se vůbec netají tím, že by s Karlem ráda zase někdy prohodila pár slov a zeptala se, jak se má. Také by ji velmi potěšilo, kdyby ji pozval na svůj koncert do O2 areny. „Býval vždycky velmi pozorný a zval mě na své koncerty,“ přiznala Jitka, která vede velkoobchod s italskou módou. Červnové Karlovo vystoupení si ale nechtěla nechat ujít. „Bylo to ale marné. Všechno vyprodáno. To mu samozřejmě moc přeju. Ale pro mě škoda, ráda bych Karla zase slyšela zpívat,“ svěřila deníku Aha! Jitka. Doufá, že se jí to povede někdy příště.

Když Karel v roce 1984 poprvé spatřil tehdy devatenáctiletou tmavovlásku, vzbudila v něm okamžitou touhu. Jitka byla krásná, měla nádhernou postavu, zkrátka Slavíkův  typ. Když se ale na sklonku roku 1989 dozvěděla, že je Karel podruhé otcem, rozešli se. To už byly jeho dceři Lucii (30) dva roky. Svůj úlet s Ivetou Kolářovou (51) Slavík zapíral, nechtěl Jitce ublížit, to právě Svobodovou ale naštvalo. Kdyby se hned přiznal, asi by bylo všechno jinak…

„Do té nádherné, vysoké, dlouhonohé dívky s rysy Sophie Loren jsem byl pěkně zamilovaný,“ přiznal kdysi Gott, který Jitku brával hodně i do světa. Byla to také ona, která se s ním nechala vyfotit nahá, protože po tom toužil německý tisk. Nikdo tehdy nepochyboval o tom, že spolu skončí před oltářem. Karel byl ale stále nevybouřený. „Vím, že se Jitka po revoluci věnovala v Německu modelingu. Dlouho jsme se pak neviděli. Až na konci devadesátých let přišla na můj koncert a opět jsme se začali vídat,“ řekl před lety Gott. Proč ale najednou svou exmilenku vymazal ze života?

Zpěvák ruší vystoupení!
Skolila ho viróza a musel odvolat koncerty. „Z důvodu virózy ruší pan Gott svůj veškerý pracovní program pro nadcházející dny,“ řekla včera jeho mluvčí Aneta Stolzová. Gott nevystoupí 1. května na Česko Slovenském večeru v Košicích, kde měla zazpívat také Marika Gombitová (61).

Gott a Pilarová po 54 letech: Přezpívají jejich nejslavnější duet!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
26. 4. 2018 • 16:17

Gottův život se stává kolotočem opakujících se událostí: koncert - viróza - koncert... I laik řekne, že organismus jede na hranici svých možností.

malavelka
26. 4. 2018 • 15:16

Zpívat si jeho písně nebudou, na to jsou méně nároční skladby. A dnes si už lid zrovna moc neprozpěvuje, nemá proč.....

malavelka
26. 4. 2018 • 15:11

Někteří malí muži takto demonstrují své komplexy. Kyrysar žena není záruka kvality ani lehčího porodu, ale takové ty cukřenky překvapí.

aveneta
26. 4. 2018 • 11:29

Jo...časy malin nezralých jsou dávno pryč....ona dáma má zajisté svůj život, byť na tyto časy vzpomíná kladně či úsměvně, no Ivanka by toto nevydýchala a odřízla ho od různých přátel ze života. Pravda...dnes je Karel taková loutka, protože ho postihly ony zdravotní problémy, což je kartou pro Ivanku ovlivnit zbytek života známému manželovi....smutné

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.