Extravagantní Pečený nahradil Prachaře: Agáta má »tátu v trenkách« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Extravagantní Pečený nahradil Prachaře: Agáta má »tátu v trenkách«

Agáta přivezla na natáčení s Petrem v kočárku dceru Miu.
Agáta přivezla na natáčení s Petrem v kočárku dceru Miu. (Foto herminapress.cz)

Zpívající právník Petr Pečený (55) natočil v trenkách klip k písni Levák, která dala název novému albu. „Inspiroval jsem se jedním polským zbohatlíkem,“ prozradil deníku Aha! Doktor P. P.

Podnikatel z Varšavy prý pozval společnost do svého přepychového domu a přivítal ji ve smokingu a papučích. „Dotáhl jsem to na trenky, smokingové sako a zlatý řetěz,“ smál se Petr. Na natáčení pozval všechny, kdo se na přípravě CD podíleli. Lešek Wronka (57) si například lebedil na matraci v bazénu.


Podívat s kočárkem se přišla i mamina na mateřské Agáta Prachařová (32), protože manžel Jakub (34) s Františkem Soukupem (34) píseň napsali. Kamarád Pečeného a spolužák z fakulty Daniel Volopich (53) mu zapůjčil do klipu manželku Andreu Verešovou (37).

Na video s Agátou Prachařovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
27. 4. 2018 • 11:24

No aspoň, že Agáta je oblečená, to její hnusné tělo a ted i jeho, to by málokdo na první dobrou dal.Možná to i dorazila pizda Slovena- Kandátka s vykrojenýma spoďárama , ale ta naštěstí není vidět.Nepřijde mi to ani vtipný, ani provokativní, ani zarážející.Je to prvoplánově stavěný na trufnout ( protože origoš to není ) a je to blbý, blbý, blbý, přesně tak jak jsou blbí i ti pozvaní. .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.