Krutá rána pro Ledeckou, opustil ji ten nejbližší: Odchází mi strašně moc… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krutá rána pro Ledeckou, opustil ji ten nejbližší: Odchází mi strašně moc…

Ester odchod Kubky opravdu mrzí.
Ester odchod Kubky opravdu mrzí. (Herminapress.cz)

Po tříleté spolupráci ji opustil. Fyzioterapeut Jakub Marek, přezdívaný Kubka, skončil v týmu české hvězdy zimních olympijských her.

To Ledecká nečekala! Její fyzioterapeut, který s ní byl od rána do večera, osm měsíců v roce, ukončil jejich spolupráci. Ester pomáhal především s jejími problematickými zády. „Odchází mi strašně moc, je to pro mě hrozně těžký. Když s někým máte žít tolik měsíců v kuse, tak to musí být dobrý a tolerantní člověk. Ta ponorka určitě přijde a je dobrý, že na něm to nikdy nebylo znát…Pro kluky z týmu to je strašný záhul a já jim nemůžu mít nic za zlý,“ řekla dle Blesku sportovní hvězda.

Udělal to hlavně pro Ester

„Bylo to opravdu těžké rozhodnutí, které jsem zvažoval velmi dlouhou dobu. Hlavním důvodem byl pocit, že už momentálně Ester nemůžu posunout dál, že potřebuje nový impulz. Já jsem bohužel vyčerpal všechny svoje trumfy a ona si zaslouží nová esa, která jí pomůžou dostat se ještě dál. A že na to rozhodně má!“ vzkázal Jakub Marek. Ledecká dodala, že doufá, že se její oblíbený parťák třeba za rok vrátí a bude opět součástí týmu.

 Janek Ledecký o dceři: Složí pro Ester muzikál o jejích úspěších? Musíme ji brzdit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
24. 6. 2022 • 22:11

Níže uvedení dokázali proti Ester velké hovínko ale hodnotit jí na to jsou odborníci, ubohost, troufalost a tupost v jednom!!!!

malavelka
26. 4. 2018 • 17:27

Není patrno jaké dnes máme psychiatry- .odborníky. Nejsou to snad podvodníčcii? Všude jsou dnes pomatení jedinci, nebo se mně to jen zdá?

britva
25. 4. 2018 • 16:05

njn, holka byla už za ty roky zvyklá a spokojená. terapeut přesně věděl kam sáhnout, kde pomasírovat jemněji a kde zase trochu přitlačit než si zvykne na novýho maséra, tak půjde určitě výkonnostně dolů

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.