Jana Hlaváčová: Pravdivá slova o smrti režiséra Krištúfka (†44) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jana Hlaváčová: Pravdivá slova o smrti režiséra Krištúfka (†44)

Herečka je ze smrti režiséra v šoku.
Herečka je ze smrti režiséra v šoku. (Foto Profimedia.cz, Policie SK)

Ve věku 44 let zemřel na Slovensku spisovatel a režisér Peter Krištúfek. Je jednou ze dvou obětí pondělní tragické nehody na dálnici R1 z Banské Bystrice do Zvolena!

Informace o jeho úmrtí potvrdil vydavatel Koloman Kertész Bagala, který měl na starosti Krištúfkovy knihy. Autobus, v němž režisér cestoval, narazil zezadu do polského kamionu, který jel podle policie z důvodu poruchy pomalu. Bouračka si vyžádala dva mrtvé a 12 zraněných, z toho dva těžce.

Ze snímků je vidět, že náraz úplně zdemoloval přední část autobusu slovenského dopravce Turancar. Ten zůstal zaklíněn v návěsu kamionu, a několik cestujících proto museli vyprostit hasiči. Dvě oběti tragédie, Peter Krištúfek a jedna žena, seděli na předních sedačkách.

Herečka v šoku: Je to strašné!

U nás zesnulý režisér Krištúfek natočil v roce 2011 film Viditelný svět, ve kterém hlavní roli voyeura ztvárnil Ivan Trojan (53). Jeho maminku si zahrála Jana Hlaváčová (80). „Smrt v tak mladém věku je strašná,“ řekla deníku Aha! šokovaná herečka.

 Jana Hlaváčová převzala cenu za dabing: Kvůli nemoci jen po telefonu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.