»Pyšná princezna« Vránová (85): OPERACE! 1,5 hodiny pod kudlou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

»Pyšná princezna« Vránová (85): OPERACE! 1,5 hodiny pod kudlou

Alena Vránová podstoupila operaci.
Alena Vránová podstoupila operaci. (ČT)

S Pyšnou princeznou Alenou Vránovou (85) si osud nepěkně zahrává. Před šesti lety měla herečka nadvakrát zlomené obě ruce a teď prodělala totální endoprotézu. Ve svém věku musela podstoupit v narkóze devadesátiminutovou operaci kyčle! Přesto neváhala ani minutu...

„Jeviště je Alenčiným životem a nechce ho ještě hodně dlouho opustit. A také nehodlá být závislá na druhých. Sama se chce o sebe starat, jezdit autem, nakupovat si,“ prozradil deníku Aha! zdroj z hereččina okolí. Nejslavnější česká filmová princezna sice ještě po operaci pilně rehabilituje, s hůlčičkou a nákupní taškou na kolečkách už ale brázdí pražské Vinohrady, kde bydlí. Postavila se k tomu čelem, stejně jako před šesti lety, když si před svými 80. narozeninami zlomila obě ruce.

Tehdy se rozhodla, že si ke svému jubileu nadělí dárek a přestěhuje se do nového bytu. Když se ale chtěla pokochat výhledem z balkonu, přehlédla práh, zakopla a upadla tak nešťastně, že ji do nemocnice vezla sanitka s přelámanýma rukama. „Ty jí ale špatně srostly, musely jí je zlámat a následovala další operace,“ svěřil Aha! zdroj. Vránová tak byla velice dlouho závislá na pomoci druhých. Bez ruky to jde, ale bez rukou nikoliv...

Dcera se upila k smrti

Když se Vránová konečně ze všeho vykřesala, začala ji ničit dcera. Markéta Rážová (†55), kterou měla s princem Miroslavem Vladimírem Rážem (†77), se rozhodla, že se upije k smrti. Nešťastná máma jí nabízela svá játra k transplantaci, ona ale nechtěla! Markéta, která vystudovala Filozofickou fakultu UK a po revoluci vlastnila cestovní kancelář, žila na sklonku života v nuzných podmínkách ve Vlašimi. Zemřela o Vánocích 2013 na tzv. multiorgánové selhání. Herečka byla psychicky zničená. Znovu ale povstala a navzdory všem útrapám kráčí se vztyčenou hlavou dál!

 Zemřela dcera Aleny Vránové: Před smrtí prosila mámu o pomoc!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.