Ivana Trump (69): Drsně o svém exmanželovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ivana Trump (69): Drsně o svém exmanželovi!

Ivana Trump a Donald Trump
Ivana Trump a Donald Trump (profimedia.cz)

Zlínská rodačka, která to dotáhla až na úspěšnou manažerku ve Spojených státech, dala svému exmanželovi nečekanou radu! 

Ivana Trump (69) si totiž myslí, že by současný americký prezident Donald Trump (71) už neměl kandidovat na další mandát. Ivana se kdysi chlubila, že i ona svému »ex« poradila, ať do toho jde. Teď vše vidí jinak. „Žije si dobře a má všechno. V době příštích voleb mu bude nějakých 74 a měl by možná radši hrát golf, užívat si svého štěstí,“ řekla internetovému magazínu Page Six.

Nelíbí se jí ani, že v Bílém domě »uvízla« její dcera Ivanka (36), která předtím měla úspěšný módní byznys a teď je součástí otcových šlamastyk jako jeho poradkyně. Sama Ivana do politiky jít odmítla. Když ji český prezident Miloš Zeman (73) lanařil na pozici velvyslankyně USA v Praze, nejprve byla polichocena. Pak ale odmítla, protože si chce užívat svých stamilionů a jako dosud se střídavě slunit na jihu Francie a na Floridě...

Brání Melanii

Nezvykle galantně mluvila Ivana i o Donaldově současné choti, první dámě Melanii (47). Tu totiž zasáhl skandál s pornoherečkou Stormy Daniels (39). Ta promluvila o poměru s Trumpem, který probíhal, když byla Melanie těsně po porodu. „Je mi jí líto, protože vím, jak jsem se sama cítila. Hodně to bolí,“ říká Ivana. Ta sama Trumpa opustila, protože jí byl nevěrný s královnou krásy Marlou Maples (54). A ještě v porozvodovém vypořádání dostala slušný balík.

 Zeman lichotil Trumpové a těší se na ni. A co bude na Vánoce v televizi?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
24. 4. 2018 • 12:03

Nezajímají stará šmudlo ? To víš že jo a proto tady o nich zvracis? lžeš mizerně protože jsi hloupá bezvyznamna nulo

-bello-
24. 4. 2018 • 10:48

Pokud vím, zájem o velvyslanectví v Česku měla Zelníčková sama.A protože ji Já považuju za blbku, / na management firmy má odborníky od Trumpa/ a protože ji nemůžu ani vidět, ani slyšet ten její argot, který jí z češtiny zbyl, tak jsem ráda, že je kde je a nemontuje se do Čechů. Zdrhnout na Západ mohla tak jako tak a ne jako rajda kvůli tomu lézt nechutnýmu Rakušákovi do postele a pak napříč světem.Nemyslím si o ní nic lichotivého.Musela toho pro prachy spolknout hodně.Ji peníze zajíímají v první řadě a mě peníze nezajímaj , je mi fajn.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.