Gottova manželka Ivana: Pojistka kvůli MILIONOVÝM KŠEFTŮM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gottova manželka Ivana: Pojistka kvůli MILIONOVÝM KŠEFTŮM!

Ivana Gottová neponechává nic náhodě, všechno si sichruje.
Ivana Gottová neponechává nic náhodě, všechno si sichruje. (Aha! Karel Kopáč)

Přípravy na koncert Českého slavíka v pražské O² areně jsou v plném proudu! Vystoupení, které proběhne 12. června, je vyprodané do posledního místa. A jelikož měl Karel Gott (78) v minulých měsících a letech řadu zdravotních potíží, nechtějí pořadatelé riskovat. Velkolepé vystoupení za miliony korun připojistili.

Přesněji řečeno: podle informací deníku Aha! uzavřely větší pojistku pořádající společnosti Bestsport a Karel Gott Agency, které šéfuje Mistrova manželka Ivana (42). Obě produkce jsou tak jištěné, že kdyby zpěvák onemocněl a museli poslat domů přes 18 tisíc lidí, měla by jim pojistka veškeré náklady (v řádech milionů) – včetně vracení vstupného – pokrýt.

Větší riziko
„Každá taková akce se pojišťuje. Pokud je větší riziko, že interpret může mít v den konání zdravotní problém, tak se pojistka uzavře vyšší,“ řekl deníku Aha! Svatopluk Novák, který se pojišťováním hudebních akcí a festivalů zabývá.

Vlastní pojistka
Slavík má podle svých dřívějších vyjádření vlastní pojištění pro případ, kdyby mu onemocněly hlasivky a musel zrušit nějaké důležité vystoupení. Kryje tím ale hlavně sám sebe, kdežto pořadatel zodpovídá za celou akci, její účastníky, a především fanoušky, kteří si zakoupili vstupenky. Všichni však věří, že žádné pojistky nebudou potřeba a Slavík se předvede na velkolepém vystoupení v nejlepší formě.

Slavík: Vracím se do života
„Je to pro mne událost, vracím se do života a chci potěšit diváky! Držte mi palce. Já se pokusím dát to nejlepší, co ve mně je. Budu zpívat své pomalu stárnoucí hity. Novinky asi nebudou, kromě jedné. A to písně od Marka Ztraceného – jmenuje se Ty jsi pro mě ta pravá,“ prozradil Gott o koncertu v pražské O² areně na Frekvenci 1.

S tím vším bojoval v roce 2015:
◗ rakovina mízních uzlin
◗ vyhřezlá ploténka
◗ zápal plic
◗ neprůchodnost střev
◗ zánět dutin
◗ těžká chřipka


Tohle pokrývá pojistka koncertů...
✖ neúčast účinkujícího pro náhlé vážné onemocnění
✖ živelní událost, v jejímž důsledku
dojde k poškození nebo zničení koncertní haly
✖ závada na zvukotechnice, technickém zařízení koncertní haly
✖ zrušení akce kvůli vyhlášení státního smutku, evakuaci obyvatel
(Pozn. red.: Pojistný produkt jmenuje Pojištění finančních ztrát v důsledku nekonání akce.)

 

 

 

 

Na video s Karlem Gottem se můžete podívat zde:

 

 

 

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
cukrenka
23. 4. 2018 • 10:31

Být jím, taky bych s e pojistila. Pojistné on unese dobře a vahlídky na vypalcení bez dohadů má možná i trochu větší ne neznámý člověk.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.