Herečka z Ulice Šafránková (20): Vymyslela si loupežné přepadení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka z Ulice Šafránková (20): Vymyslela si loupežné přepadení!

Takhle na sociální síti s modřinou pod okem varovala před násilníkem.
Takhle na sociální síti s modřinou pod okem varovala před násilníkem. (Foto: TV Nova, ara)

Na sociální síti ze sebe udělala chudinku, když si o Velikonocích postěžovala, jak ji v noční Praze napadl a okradl násilník. Dokonce se pochlubila monoklem pod okem. Teď se ale zdá, že si hvězda Ulice Karolína Šafránková (20) vše jen vymyslela!

Jak doma vysvětlit modřinu pod okem a ztracené věci? Karolína Šafránková alias Lucie Webberová z nekonečného seriálu na svém Instagramu varovala před pražským násilníkem.


Omráčili ji?
„Dámy a slečny!!! Dávejte na sebe, PROSÍM, opravdový pozor. Choďte domů s doprovodem nebo aspoň neposlouchejte hudbu ve sluchátkách. V Praze mě totiž někdo přepadl a okradl. NIKOMU TO NEPŘEJU a apeluju na všechny – mějte rozum,“ vyzvala na sociální síti a pro Aha! situaci popsala ještě dramatičtěji.
„Jela jsem noční tramvají na I. P. Pavlova a měla sluchátka. Myslím, že mě buď praštili do hlavy, nebo mi dali něco čichnout. Probrala jsem se na zemi bez mobilu a kabelky,“ tvrdila Šafránková.


Bylo to jinak?

Jenže policie přišla s odlišnou verzí! „V rámci prošetřování policisté zjistili, že se celá událost odehrála úplně jinak, než uváděla v původním oznámení poškozená. Rozhodně se podle konkrétních zjištění v rámci dané události neodehrála jakákoli forma přepadení neznámým pachatelem,“ odpověděl na dotaz Aha! mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Sama se opila?
Zdroj z okolí Šafránkové to potvrzuje. „Všechno si to vymyslela! Prostě se opila, sama začala někoho mlátit na ulici a peněženka jí vypadla z kabelky,“ tvrdí náš zdroj.
Sama Šafránková přiznala, že policie její verzi moc neuvěřila. „Přiznala jsem, že jsem měla dvě piva, a oni na mě hned, že jsem byla opilá a že si za to v podstatě můžu sama. Od té doby se policie neozvala,“ říká herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.