Herečka Andrlová (57): Skončila na odvykačce v léčebně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Andrlová (57): Skončila na odvykačce v léčebně

V županu byla k nerozeznání od pacientů léčebny.
V županu byla k nerozeznání od pacientů léčebny. (Foto FTV Prima)

Deprese a úzkost zažila na vlastní kůži Ivana Andrlová (57). Do psychiatrické léčebny v pražských Bohnicích se sice dostala jen kvůli natáčení primáckého seriálu V.I.P. vraždy, ale bylo období, kdy musela sama vyhledat odbornou pomoc!

„Herečka představuje bývalou slavnou rockovou zpěvačku, která musí být hospitalizována na odvykačce. V areálu léčebny natáčela od oběda až do třiadvacáté hodiny!“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu krimiseriálu.


Vyhledala pomoc
Pro Andrlovou to bylo o to náročnější, protože sama před lety bojovala s depresemi – a kdyby nevyhledala pomoc odborníků, kdo ví, jak by skončila! „Nemám problém říct, že jsem měla deprese. Od toho ta odborná pomoc existuje, aby ji člověk vyhledal,“ přiznala před pěti lety herečka.
„Lidé, kteří říkají, že se ráno probudili a měli depku, nevědí, o čem mluví. Nevědí, co to je skutečná deprese,“ rozpovídala se Ivana, u které tyto stavy vyvolalo zřejmě to, že o ni dlouho mezi filmaři nebyl jako o herečku zájem.


Práce je lék
Dnes už má těžké období naštěstí za sebou a jde z role do role. Nejenže si zahrála ve čtvrtém díle V.I.P. vražd, ale už několik měsíců hraje v nováckém seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Práce je pro ni nejlepší lék na deprese.

Seriál Ordinace vynese Andrlové pěkný balík: Za 5 dní může vydělat až 50 tisíc!

Video se připravuje ...




Přečtěte si
-bello-
23. 4. 2018 • 22:17

No bezva, ale co já s tím ? V.I.P. seriál neznám a Růžovku jakbysmet ! Andrlové práci přeju , depky z její dcery a Vyskočila bych měla taky

cukrenka
21. 4. 2018 • 12:33

Já se na seriály zásadně nedívám, jelikož realioty mám dost a také s enechi na nic uvazovat. Prostě raději ten relax.

Labello
21. 4. 2018 • 10:17

Senzace za každou cenu? To je tak těžké napsat pozitivní článek, že Ivana Andrlová má po dlouhé době pěknou práci a udělat s ní krátký rozhovor na toto téma? Určitě by to v lidech vzbudilo lepší pocity, než když je léčebna hned v titulku. Jeden by si myslel, že ani nechcete, aby se čtenáři cítili hezky a pozitivně.

6010
21. 4. 2018 • 09:16

Blesku, Blesku, to je mi zase hloupý nadpis článku.Kdo si to přečte zběžně a uvidí foto Andrlové, tak bude dál šířit, že je to alkoholička.A že se léčila z depresí? Ty má někdy každý, to není v dnešní době nic zvláštního.Tato doba sebou přináší depky skoro denně.Tudíž tento článek ode mne dostává za pět.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.