Pravda o vztahu Dary Rolins (45) a sexy Davida (29)? To je ale překvapení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pravda o vztahu Dary Rolins (45) a sexy Davida (29)? To je ale překvapení!

Dara a David v jejím klipu. O intimnosti nebyla nouze
Dara a David v jejím klipu. O intimnosti nebyla nouze (instagram.com)

Je to jen pár týdnů co se Dara Rolins rozešla s rapperem Rytmusem. Objevily se spekulace, že novým zpěvaččiným objevem je Dávid Mészáros, který se objevil v jednom z jejích videoklipů. Zpěvačka i sexy zajíček spekulace o vztahu vyvrací, jenže podle zdroje z jejich okolí si nejsou úplně cizí…

Bývalý fotbalista Dávid se objevil v Dařině klipu k písni Miesta. „Seznámila nás Lucka Mokráňová, protože se kamarádím s ní a s jejím přítelem Peťou. Dara mě přes ni oslovila a já jsem to přijal. S účinkováním ve videoklipu mám už zkušenost a stejně tak i s modelingem,“ prozradil krasavec, jak započala jejich spolupráce. „Je to milá, úžasná žena. Být po jejím boku bylo pro mě příjemné. Zkrátka je to pro mě příjemné překvapení,“ uvedl pro slovenský web Šarm s tím, že žádný hlubší vztah mezi nimi není.

Informovaný zdroj z jejich okolí ale tvrdí, že jejich vztah nebyl čistě pracovní. „To že tam proběhly nějaká schůzky a společné chvíle, je pravda. Dávid komunikuje i s jinými ženami a žije si život svobodného mladého muže. Oba to berou zlehka, a co bude v budoucnosti, to se uvidí. Není ale úplně vyloučené, že se dají dohromady i oficiálně,“ píše Šarm.

 Co stojí za rozchodem roku? Dara vyměnila Rytmuse za mladšího hezounka!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Labello
20. 4. 2018 • 21:08

Článek jsem si nepřečetla, protože mě nezajímá ani Dara, ani její nový život po Rytmusovi. Srolovala jsem ho dolů do diskuze v naději, že když tu zanechám vzkaz, někdo v redakci si ho přečte a najde pro nás zajímavější téma. Ne o lidech, kteří nic neumí a nic nedokázali. Prosímmmmm, bylo by to možné, přestat psát o Daře, Rytmusovi a sexy tanečnících? Děkuji za pochopení.

krat5
20. 4. 2018 • 13:37

Pro Boha, koho ta cikorka ještě zajímá?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.