Skončí Gregorová před soudem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skončí Gregorová před soudem?

Hana Gregorová
Hana Gregorová (David Kundrát)

Herečka prý čelí obvinění, že zneužila manželovo jméno. Potom, co se zbavila Divadla Radka Brzobohatého, si totiž založila novou společnost s podobným názvem. 

Pětašedesátiletá vdova po známém herci Hana Gregorová si založila společnost s názvem Divadelní Spolek RB (pzn. red. tedy Radka Brzobohatého). Na facebookovém profilu ale uživá i pojmenování Divadélko Radka Brzobohatého. Že vám ten název něco připomíná? Ano, téměř podobně se jmenuje jedna pražská scéna, které paní Hana dříve šéfovala.

A podobnost zřejmě vycítil i nový managament Divadla Radka Brzobohatého, neboť se už prý chystají nějaké právní kroky. „Případem už se zabývají právníci. Není možné, aby svévolně používala tento název, který poškozuje Divadlo Radka Brzobohatého. Strašně bych se divil, kdyby nakonec nepadla žaloba,“ cituje zdroj z "poškozeného" divadla web eXtra.cz.






Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.