Opilý Bouček: Vyvedla ho ochranka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Opilý Bouček: Vyvedla ho ochranka!

Na festivalu Pohoda to Bouček přehnal s alkoholem, dokonce ho ze zákulisí, kde neměl co dělat, musela vyvést ochranka.
Na festivalu Pohoda to Bouček přehnal s alkoholem, dokonce ho ze zákulisí, kde neměl co dělat, musela vyvést ochranka.

PRAHA – Opilý moderátor Libor Bouček (26) měl o víkendu na Slovensku potyčku s ochrankou, pak ještě zřejmě v podnapilém stavu narazil do okna a rozsekl si hlavu.


Na úterním promítání seriálu Policejní vyjednávači byl zřejmě smutný, že se nedostal do týmu dabingu, a to i přesto, že jako jeden z mála herců zná seriál z Ameriky.

„Ještě že se tam Bouček neobjevil, vždyť dabuje skoro každý seriál na Primě, tak teď bude jeden bez něho,“ řekl deníku Aha! zaměstnanec Primy. A přitom by si Libor možná právě tolik přál, aby se mohl na seriálu nějak podílet.

Na párty k novému seriálu Policejní vyjednavači, který se od 20. srpna objeví na obrazovkách televize Prima, se však Bouček dlouho nezdržel. Zřejmě se bál, aby nepřišla řeč na jeho víkendové extempore s alkoholem na Slovensku na festivalu Pohoda, kde ho ochranka musela vyvést ze zákulisí, protože byl značně opilý. V zákulisí hlavně neměl co dělat a byl tam nezvaným hostem. „Dal jsem si jenom pár piv, vždyť to je přece na festivalu úplně normální,“ bránil se Bouček.


Kliknutím zvětšete




Autor: (kre)
Foto Plus 1 deň

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.