Hůlkova manželka 2 měsíce po porodu: S miminkem a cigárem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hůlkova manželka 2 měsíce po porodu: S miminkem a cigárem!

Bára si cigaretu neodpustila ani v těhotenství.
Bára si cigaretu neodpustila ani v těhotenství. (Foto Aha! - M. Pátek, P. Machan, D. Kundrát, M. Hykl a pro Aha! profimedia)

Každému umí říct od plic, co si myslí. Jen v případě matky své sedmitýdenní dcery Daniel Hůlka (49) dělá mrtvého brouka. Jinak by přece musel manželku Báru (28) napomenout, ať nekouří!

Barbora přivedla 28. února jejich prvního potomka - dceru Rozárku. „Jsem nejšťastnější člověk na světě,“ rozplýval se zpěvák na sociální síti. Holčička je prý navíc moc hodná. Zato její maminka zlobí! Prokouřila se celým těhotenstvím a nedá si pokoj ani nyní, kdy malou nejspíš ještě kojí. A jindy rezolutní zpěvák jen př ihlíží. Přitom jde o zdraví jeho nejdražších – ženy a dcery!

Co hrozí dětem kuřaček?
Děti, jejichž matky v těhotenství kouřily, mají v průměru o 250 g nižší porodní hmotnost. Navíc mívají častější záněty středního ucha, dýchacích cest, sníženou odolnost, vyšší riziko vzniku astmatu, poškozený růst a vývoj, problémy s chováním, které lze vysledovat až do puberty. Kuřačky oproti nekuřačkám kojí méně a kratší dobu, protože mají sníženou tvorbu mléka.

Na video s Danielem Hůlkou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
20. 4. 2018 • 08:39

A k tomu cigárku by to chtělo nějaký ten drink.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.