Kautmanová z reality show "Vem si mě!": Milionáře nenašla, je na tom líp! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kautmanová z reality show "Vem si mě!": Milionáře nenašla, je na tom líp!

Idylka skončila. Červín a Kautmanová spolu nyní válčí u soudu.
Idylka skončila. Červín a Kautmanová spolu nyní válčí u soudu. (TV Nova)

Před deseti lety řekla před oltářem "NE" údajnému milionáři Michalu Červínovi a udělala dobře. Toho totiž kvůli dluhům, zpronevěrám a podvodům zabásli. Co dělá Barbara Kautmanová dnes?

„Podobný pořad se točil v Itálii. Říkala jsem si: Jak může někdo do něčeho takového jít? No a vidíte, byla jsem tam," vzpomíná na své účinkování v show Barbara Kautmanová v magazínu iDnes.cz. Pro národ se stala zlatokopkou, v soukromí se snažila přes soudy vypáčit alimenty z Červína, kterému porodila dceru Rozárku. 

Dnes jsou doma sice bez "milionáře", ale holkám se daří! Malá Rozárka je totiž nadanou malířkou, které maminka dohodila "kšeft" v podobě smlouvy s italskou  textilní společností. Rozárčiny obrazy jsou přetištěné na hedvábné šátky, které nosí třeba vnučka Nelsona Mandely! A naše malířka už má dokonce za sebou výstavu v Dubai, svá díla chystá představit i na EXPU v roce 2020.



Přečtěte si
jity
22. 4. 2018 • 12:13

Co je to do toho, co já umím nebo neumím. Já snad kritizuji Rozárku, té přeji úspěch a nadání. Proč zneužívat k napadání nevinnou chytrou hočinu. Tu vynech a o mne se nestarej. Mne stačilo jak se chovala Barbara v soutěži a jaký měla hnusný slovník.

ellenic
21. 4. 2018 • 19:33

jity Jaké máš důkazy, nazývat Barbaru Kautmanovou šlapkou. Každý máme svůj příběh, Barbara se zúčastnila reality show a to je jen její věc. Je svá, ale má mé sympatie . Má úžasnou a nadanou dceru Rozárii, která nádherně maluje, mám od ní šátek a musím se přiznat, že sama bych tak krásný, barevně zajímavý obraz nenamalovala. Navíc Roza má úspěchy i v zahraničí, vystavovala v Dubaji a to je školačka na prvním stupni. Co umíš Ty? jity !!

jity
20. 4. 2018 • 12:19

Kdo by to byl šlapka a podvodník. Kdysi byli oba v soutěži hledáme milionáře, on žádný milionář nebyl a ona šlapka v Itálii. Byla tam hnusná a hlavně sprostá.

dametodokupy
20. 4. 2018 • 00:06

Kdo je to? Neznam ani jednoho

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.