Čvančarová udělala výjimku a zvedla se vlna spekulací! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Čvančarová udělala výjimku a zvedla se vlna spekulací!

Jitka Čvančarová
Jitka Čvančarová (profimedia.cz)

Čtyřicetiletá herečka je podruhé těhotná a kvůli klidu je uklizená většinu času za Prahou. Tentokrát ale udělala výjimku a začalo tóčo!

Jsme raději u lesa, mezi daňky. Vyběhneme si z domu a jsme v lese,“ tvrdila o pobytech v domě u Mělníka v pořadu Jana Krause Jitka Čvančarová (40). Když se ovšem ostře sledovaná těhulka rozhodne opustit své lesní hájemství, okamžitě je o čem mluvit.

 

Čvančarová se totiž odhodlala i přes svůj stav vstoupit na přehlídkové molo a hosté charitativní akce Hvězdy pro UNICEF nestačili valit bulvy! Mega objem Jitčina bříška v modelu od návrhářky Liběny Rochové byl totiž natolik nepřehlédnutelný, že se hned začalo spekulovat o dvojčatech! 



Přečtěte si
-bello-
23. 4. 2018 • 23:29

Mega břicho má zatím stejný, jako před ohlášením těhotenství, protože je tak tlustá, že se to u ní nepozná a její narvané nohy s širokými chodidly v botách se špičkama a na jehle a v těch jejích " kamaších " je tedy taky pecka .A vlasů že má pomálu se ví dávno, ale hergot musí je mít furt tak mastný ?Fuj!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.