Bartošová v léčebně - Exkluzivní zpověď: Můj život s alkoholiky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bartošová v léčebně - Exkluzivní zpověď: Můj život s alkoholiky

 (Aha! – Marek Pátek)

KROMĚŘÍŽ – Tak to je ona! Princezna české popmusic Iveta Bartošová (41) v roli pacientky kroměřížské psychiatrie, kde se od středy léčí ze závislosti na alkoholu! Odulá, nenalíčená tvář a pořádně zakulacující se tělo oblečené v tmavě modrém levném šusťákovém kompletu, který známe z vietnamských tržnic. „Jsem tady moc spokojená,“ prozradila exkluzivně deníku Aha! Iveta Bartošová.

Oplácaný obličej, krátké světle hnědé vlasy, obličej bez líčidel a pěkných pár kilo navíc... Tak nyní vypadá trojnásobná Zlatá slavice Iveta Bartošová. Podoba s jejím identikitem – podobiznou, kterou jsme včera vytvořili na základě výpovědi svědků, je víc než zřejmá. Jen ty vlasy má o něco delší... Přesto je na Ivetě vidět, že je odpočatá a v pohodě. Nemá kruhy pod očima a pryč je i silné akné, na které dostala v pátek mastičku. „Je tady bezvadná parta,“ přiznává, když jsme ji oslovili na lavičce před léčebnou, kde se zbavuje spolu s ostatními alkoholismu. „Moc se mi tady líbí. Jsem tu spokojená,“ pokračuje v hovoru sama Iveta. A není důvod jí nevěřit. Vždyť do léčebny nastoupila minulou středu zcela dobrovolně. Rozhodla se zkrátka začít znovu a bez každodenní nadměrné konzumace vína.

V rozlehlém areálu psychiatrické léčebny si už našla populární zpěvačka nové kamarády. Alkoholiky! Poměr žen a mužů je půl na půl a všichni jsou už na první pohled starší než Iveta. „Jsou to zlomení lidé, trosky. Kroměřížská léčebna je vyhlášená kvalitní léčbou a izolací, která pomůže přetrhat vazby a prostředí, které by pacienty svádělo k alkoholu,“ řekla nám jedna z návštěv. V areálu jsou i těžké případy a malé domečky oplocené a na zámek. Nechybí ani velká zahrada, kam se chodí na procházky a sedávají v ní i terapeutické skupiny. Areál číslo 15 je schovaný a izolovaný v zadním traktu. Je to jednopatrová středně velká budova a hned za ní je pitevna a pak už konec areálu. Iveta Bartošová poslední dva dny nevylezla ven, až včera v podvečer. A to přestože má pevný režim – ráno chovanci například zametají listí, hrabou trávník, plejí záhonky. Iveta ale poslední dva dny nic takového nedělala. Venku se objevila až včera v sedmnáct hodin, když přišla spolu se svými novými kamarády fandit na volejbalové utkání ošetřovatelů proti chovancům.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.