Štiková bez obalu: Koho pustí do análu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Štiková bez obalu: Koho pustí do análu

Monika na narozeninách Sámera Issy.
Monika na narozeninách Sámera Issy. (Martin Hykl)

Tahle paní nepřestane snad nikdy šokovat. Tentokrát se rozhovořila na téma anální soulože, která je některými kulturami považována za nečistý druh sexu. Takže jak to s ním má?!

Zkoušela jsem to, ale že bych to vyhledávala? To zase ne. A když už ano, tak to v mém srdci musí být ten největší level,“ tvrdí o zkušenosti s análním sexem Monika Štiková (45) na webu eXtra.cz. A jaká je v posteli ona sama?

„Někdy jsem hodná a někdy jsem ŠTIKA! Já jsem stará. Ale taky jsem stará škola. Chlap si sám musí za tím jít a ženu dobývat. Holky dnes dělají strašlivou chybu, že začaly lovit," tvrdí Štiková a ohledně mužů dodává: „Chlap musí být dobrý v posteli. Jak to tam nefunguje, tak mě to nezajímá!“



Přečtěte si
Emma33
24. 4. 2018 • 15:18

Je to opravdu pod uroven. Stikova ma vsechno v najmu a jen kouka, kde by prisla k penezum. Barak je jen pronajem a ona kriic, vypadni z meho domu. Snad i ty prodlouzeny vlasy jsou na splatku. Vrcholem je kamoska z dovozu ZB. Normalni sla*ka z eskortu. TV prima zrejme nevedela ,co dela, kdyz ma takoveto programy. Jendim slovem Stikovi jsou navonena bida.

-bello-
24. 4. 2018 • 00:22

Umí si někdo představit, že tohle by četl o své mámě ?!!! Že by měl mámu, která by vykládala o análu, milencích, sexu ? Od kdy je séélebritou verbež, která si půjčuje, žije nad poměry a pak se oddluží a ostatní na ten její dluh makaj

antonuis.j
22. 4. 2018 • 10:39

Ta paní je tak nechutná, že se mi zvedá žaludek. Otřesný zjevm účes a lá stará dorota v ruském bordelu, prasečí ksicht a tělo odporná doslova na zvracení, hnus ztělesněný. Prasnice a IQ má max. 95 - víc ne, ohera, vypadá na šedesát a fakt je to taková ta zasmrádlá rozteklá neforemná bachratá debilní bordelmamá z předměstí Kyjeva z osmdesátých let.. hnus. A to pustí do televize? Primo, jsi na úrovni Barrandova, fakt jo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.