Jaroslava Kretschmerová: Netradiční chlupatá vášeň | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jaroslava Kretschmerová: Netradiční chlupatá vášeň

Jaroslava Kretschmerová
Jaroslava Kretschmerová (Profimedia.cz)

Herečka Jaroslava Kretschmerová (62), kterou všichni znají z legendární trilogie Slunce seno jako Evíka na sebe prozradila velmi netradiční vášeň. Herečka působí vždy vesele, podle kolegů je velmi laskavá, hodná a srdečná. I přes všechny své pozitivní vlastnosti herečka stále bydlí sama, může za to snad její chlupatá vášeň?

Dlouhá léta Kretschmerová nespojila svůj život s mužem. Nejen, že na první místo ve svém životě postavila práci, ale někteří jí až příliš zklamali nebo jí nerozumějí.  Bohatě si vystačí s muži, které má kolem sebe, své přátele a kolegy. Například Jiřího Lábuse nebo Martina Dejdara.

Poté, co herečka začala působit v dalším muzikálu, získala tam další kolegy a kamarády, které velmi překvapila herečky záliba na mužích. „Jsou to chlupy. Jak vidí chlapa, který má více ochlupení na těle, hzned je u něj a už mu za ně škube a hladí je…Takhle třeba pořád na rukou » oňuchávala « zpěváka Michaela Foreta, který se pomalu bál vyhrnout si před ní rukávy u svetru. Podobně to dělá například u Martina Dejdara, kdysi i u Zdeňka Trošky. Nějak jí to ochlupení přitahuje, ona je takový bezprostřední diblík,“ řekl magazinu Sedmička jeden z herečky kolegů. Herečka se za svou netradiční » úchylku « rozhodě nestydí, hold má ráda muže, ze kterých jejich mužnost přímo srší. „Já jsem takový ohmatávací  typ, aniž je za tím cokoliv jiného. Líbí se mi muži, kteří jsou opravdoví muži, z nichž mužnost čiší,“ řekla Kretschmerová magazinu Sedmička.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.