Vendula Svobodová Pizingerová se pochlubila tělem svého manžela! Slavní vystrkují zadky v přírodě... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vendula Svobodová Pizingerová se pochlubila tělem svého manžela! Slavní vystrkují zadky v přírodě...

Vendula Pizingerová nafotila svého manžela Josefa Pizingera nahého.
Vendula Pizingerová nafotila svého manžela Josefa Pizingera nahého.  (Instagram)

Manžela můžou Vendule Svobodové Pizingerové (46) jenom závidět! A nyní o to víc, když se pochlubila jeho nahým pozadím z dovolené v Tibetu. A Josef není jediný, kdo své pozadí odhalil v přírodě na nejrůznějších místech světa.

Tibet: Josef Pizinger (30)
Manžel Venduly Pizingerové je zatím posledním odvážlivcem. „Velice ráda fotím svého muže! Baví mě to, a moc!“ okomentovala fotku nahého manžela v horském jezírku ředitelka Kapky naděje a dodala. „Tenhle obrázek není až tak detailní samozřejmě ze známých důvodů. Nicméně může přiblížit obdivovatelkám mého muže trochu více.“

Rakousko: Roman Šebrle (43)
Moderátor Zpráv TV Prima se naposledy odvázal letos v únoru, když byl lyžovat v Alpách. Roman se předvedl celému horskému středisku v Rakousku. „Hezkého Valentýna, dámy,“ okomentoval svou fotku na sněhu, a způsobil tak velký rozruch nejen na horách, ale i u svých fanynek.



Bali: Petra Faltýnová (40)
Dokonalé pozadí odhalila modelka před lety v rámci focení kalendáře pro pražskou automyčku. Za svlékání v exotice ale zaplatila daň. „Fotograf nešťastně upadl, a jak jsem mu chtěla pomoci, tak jsem taky spadla a natloukla si záda,“ vzpomínala modelka.

Chorvatsko: Andrea Verešová (37)
Odhaleným půlkám modelky se už nikdo nediví. Andrea si je moc dobře vědoma, že je její vysportovaný zadek dokonalý, a tak pokaždé, když několikrát za rok vycestuje k moři a svlékne se do miniaturních plavek, se ho nebojí předvést v plné kráse.

Vietnam: Kateřina Kaira Hrachovcová (43)
Herečka patří snad k největším propagátorům nahoty u nás. Své pozadí nebo prsa fotila už doma, v solárku, u rybníka, na louce se ale dokonce tak, jak ji pánbůh stvořil, proběhla v přírodě na dovolené v Asii. K radosti všech svých obdivovatelů se nikdy nezapomene pochlubit na sociální síti.



Přečtěte si
bobou
8. 5. 2018 • 17:14

Tak mám neblahou předtuchu, že tento mladý pán, si pí. Svobodovou vzal hlavně a jenom proto, aby mohl cestovat po světě. Hlavně se podívat do těch koutů světa, kam by se bez jejich peněz v životě nepodíval. A to je většina jejich výprav. Až s ním nebude moci jezdit, bude mít utrum jak v manželství, tak ve výletech. Je všeobecně známo, že je to syn její bývalé nejlepší kamarádky - je vidět, že chlapec si jde od začátku tvrdě za svým...na druhou stranu dělá dobře, ty zážitky mu nikdy, nikdo nevezme.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.