Faltýnová – Ručinský: Slzy na večírku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Faltýnová – Ručinský: Slzy na večírku!

Vztah mezi Faltýnovou a Ručinským zřejmě nefunguje.
Vztah mezi Faltýnovou a Ručinským zřejmě nefunguje.

PRAHA – Vzít svou přítelkyni modelku Petru Faltýnovou (27) za ruku, nebo ji dokonce obejmout? S tím měl v pondělí večer obrovský problém hokejista NHL Martin Ručinský (36), jenž nemohl rozdýchat bývalého milence Faltýnové Simona Štekla (30), majitele luxusního autosalonu, kolem kterého se modelka až podezřele točila.


Hokejista dokonce Faltýnovou od sebe odháněl a společné focení byla jen pěkná komedie pro fotografy!

Současný a bývalý přítel Petry Faltýnové společně na jednom baru, to nebyl dobrý tah modelky. Ručinský v pondělí večer pěkně zuřil. A není to poprvé! Od doby, co Ručinský zrušil svatbu, se neustále objevují spekulace o tom, že už to mezi modelkou a hokejistou není, co bývalo.

V pondělí bylo mezi milenci pěkně dusno! Na Top Secret přehlídku do pražského hotelu Hilton přišla Faltýnová sama, Ručinský ji nedoprovázel a zřejmě neměl v plánu ani dorazit! „On je ještě na golfu, opozdí se, ale měl by dorazit za hodinu,“ řekla deníku Aha! Faltýnová. Pravda však byla taková, že když Faltýnová zjistila, že je na přehlídce i její bývalý milenec Štekl, jehož přítelkyní byla i modelka Kateřina Průšová, okamžitě volala Ručinskému, aby přijel. A když po hodině Ručinský konečně dorazil, místo Faltýnové se chopil lahve piva. Kliknutím zvětšeteOna v jednom rohu – sama s kapesníkem u očí, on v druhém – s alkoholem a partičkou kamarádů, jak jinak než hokejistů.

Ani poté, co se Petra připojila k hloučku, se k ní Ručinský nijak nehrnul, dokonce na ni nepromluvil ani slovo! To modelku očividně dost mrzelo a křečovitým úsměvem zcela jistě zakrývala smutek nad jejich ne příliš ideálním vztahem!


Autor: (kre)
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.