Munzarová a Trnavský: Dřív adepti na módní peklo teď za hvězdy večírku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Munzarová a Trnavský: Dřív adepti na módní peklo teď za hvězdy večírku?

Partneři přišli dokonale sladění.
Partneři přišli dokonale sladění. (Foto Aha! – A. Malachovský)

On klobouk s širokou krempou, ona dlouhé elegantní šaty a střevíčky. Takhle jsme Báru Munzarovou (46) a jejího partnera Martina Trnavského (48) ještě neviděli. Dřív sportovně vyladěná dvojice patrně kompletně vyměnila šatník.

Když na módní show, tak stylově. Ani jeden z nich sice v oblékání nepatří zrovna mezi ikony, na módní show návrhářky Táni Kovaříkové se ale perfektně sladili. Do luxusního hotelu v centru Prahy dorazili tak trochu jako Bonnie a Clyde. Martin nasadil sáčko a černý klobouk, ve kterém připomínal uhlazeného gangstera. Jeho partnerka si vybrala béžové košilové šaty z díly hostitelky.


Zatímco na březnovém udílení Cen Thálie dcera Luďka Munzara (85) a Jany Hlaváčové (80) svým černým modelem nikoho moc nenadchla, tentokrát se jí to povedlo a vypadala neuvěřitelně žensky. Image dámy nezkazila ani bujarým popíjením, místo vína se držela spíše vody.

Bavil Kostkovou:
Bára si víno nedala, zato Martin výběr z hroznů ochutnal a pak svými vtípky ochotně bavil kolegyni Terezu Kostkovou (41), která také zdařile upíjela ze skleničky.

Autonehoda Munzarové a Trnavského: Byl zraněn policista!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.