Těhulka Kobzanová: Frolík dostal zákaz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Těhulka Kobzanová: Frolík dostal zákaz

Hokejista Michael Frolík a modelka Diana Kobzanová jsou krásný pár. Co nevidět se jim narodí druhý potomek.v
Hokejista Michael Frolík a modelka Diana Kobzanová jsou krásný pár. Co nevidět se jim narodí druhý potomek.v (Foto: Instagram)

Doma bude, už se narajzoval dost! Legendární cimrmanovská hláška se teď náramně hodí na hokejového rychlíka Michaela Frolíka (30). Jeho partnerka, modelka Diana Kobzanová (36) mu zatrhla účast na mistrovství světa. Co nevidět totiž rodí!

Ano, může se cítit jako cestovatel Emil Holub, kterého podobným způsobem ve filmu zpražila jeho manželka. Útočník Calgary, o něhož měli trenéři obrovský zájem, se tak na šampionát do Dánska nepodívá. „Frolda letos chtěl moc jet na nároďák, nakonec se rozhodl, že nechce odjíždět od malinkého mimina a dá přednost rodině,“ uvedla sexy blondýna, že ho prý do ničeho netlačila. „Jsme zklamaní, že nepřijede, ale musíme to respektovat,“ reagoval reprezentační asistent Špaček.

Tříletá dcerka Ella tedy co nevidět dostane sourozence, a to na Floridě, kam se z promrzlého Calgary odjeli Frolíkovi na léto ohřát do jejich druhého baráčku v Boca Raton. „Do porodnice tak zhruba za 2 týdny půjdu v šortkách a žabkách. Úplnej sen!“ juchala dlouhonohá Diana

 Roztomilost největší: Dcera Kobzanové s tatínkem Frolíkem zpívala písničku v angličtině.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ivoadler
13. 4. 2018 • 15:53

Skoro se mi ani nechce věřit, že by se z takový běhny stala seriózní mamina.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.