OPOVRŽENÍ! Producent Pásek o manželce Pomejeho: Takové bodlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

OPOVRŽENÍ! Producent Pásek o manželce Pomejeho: Takové bodlo!

Podle Páska udělal Jiří z Andrey celebritu.
Podle Páska udělal Jiří z Andrey celebritu. (Foto: Martin Sekanina, D. Černovský. M. Hykl, M. Pátek, archiv)

Manželce Jiřího Pomeje Andree se pochopitelně moc nelíbí, že se Pavel Pásek vyjadřuje k jejímu manželství a její osobě. Říká, že producent s nimi nežil a s Jiřím se v poslední době moc neviděl. Ať je to jak chce, je dlouholetým přítelem Jiřího Pomeje. A kamarádova situace mu vůbec není lhostejná. Naopak…

Jiřího Pomeje je Páskovi hodně líto a říká, že tohle si nezasloužil. Dokonce opět svému kamarádovi podal pomocnou ruku a poté, co se musel odstěhovat od rodiny, rozhodl se pomoci mu s bydlením.  „Jirka z ní udělal celebritu. Holku, co nic neumí a pak se o ní píše. A teď dostane takové bodlo?“ uvedl Pásek pro web eXtra.cz

Důvodem k rozchodu je podle Andrey Pomeje alkohol, se kterým má prý její manžel dlouhodobě problémy. „Podle mého názoru by si mělo okolí uvědomit, že tady jde hlavně o Jirkovo zdraví. Aby se probral a začal se sebou něco dělat,“ říká Andrea, které se moc nelíbí, že Pásek Jiřímu opět nabídl pomoc.

„To, že se zase najde někdo, kdo Jirkovi tu cestu opět ulehčí, je jasný, ale teď je otázka, jestli to nebude mít spíše opačný efekt,“ dodala s tím, že Jiří hazarduje se svým životem bez ohledu na rodinu a na to, že má malou dceru. To je podle ní i důvodem, proč se musel Jiří v neděli odstěhovat.

Pomeje po rozchodu s manželkou vyhrožuje: Zastřelím se jako Svoboda a Bróďa!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
lalia
11. 5. 2018 • 10:42

V nouzi poznáš přítele.P.Pásek je oporou Jiřího.Kéž by se mu povedlo ho dostat z jeho nedobré situace.

xcarodejka
16. 4. 2018 • 13:33

S Ivetou Bartošovou se Pásek moc dobře nepředvedl. Ovšem sehnat střechu nad halvou je pomoc přiměřená, a snad i první údobí nějaké finance. Nic se nemá přehánět , to platí všeobecně./ rozmazlování mezii partnery, stějně rodiči a dětmi, vždy je to do budoucna jen mínus/

antonuis.j
12. 4. 2018 • 15:36

Ta Andrea je sestřenice nebo neteř Blanky Matragi? Ta podoba je neuvěřitelná! Je hrozně škaredá, drsná a nepříjemná od pohledu, brrr, až se mi nedělá dobře! Bosorka mužatka, fakt že jo. A kde že to pracuje? V bordelu, dle toho ohozu, proto jezdí "dýdžejovat" do Thajska, prostě tam dělá curvu, je to na ní vidět - vyžilá, šeredná, drsná a přešitá dorota. To věřím, že starat se o rekonvalesenta se jí nechce, zviditelnil ji, a tím svůj úkol splnil, dorota se curví dál a je spokojená, nevlezl bych na ni ani kdyby mi platila ona, je odporná a kdoví co má za nemoci, hnuska.

Labello
11. 4. 2018 • 19:55

Ten Pásek je takový kamarád do deště. Tím, že vodí dospělého Jirku stále za ručičku mu ovšem dělá medvědí službu. A plést se mu do manželství už vůbec ne. To nedopadne dobře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.