Nenasytná Agáta přistižena inflagranti: Ex-milenec promluvil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nenasytná Agáta přistižena inflagranti: Ex-milenec promluvil!

Agáta Prachařová.
Agáta Prachařová. (Martin Hykl)

Není žádným tajemství, že zpěvák Sámer Issa (32) vystřídal ve své posteli několik krásek z českého showbyznysu. Jednou z mnoha byla i modelka Agáta Prachařová (32), do které byl zpěvák dle svých slov dokonce zamilovaný. Nyní Issa po několika letech od jejich vztahu promluvil o modelčině nevěře, která jejich vztah pohřbila.

V době kdy modelka Hanychová prožívala románek s finalistou prvního ročníku pěvecké soutěže Superstar, nevěnovala svou pozornost pouze Issovi. Randila ještě s hokejistou Jiřím Hudlerem (34). Zpěvák se o jejich románku dozvěděl snad tím nejhorším možným způsobem!

„Ona měla klíče ode mě a já od ní. No a jeden večer jsem šel z večírku a bylo to blíž k ní, tak jsem odemykal a nešlo mi to. Měla tam Hudlera,“ prozradil Sámer s tím, že do dveří bušil něco přes dvacet minut. „Já věděl, že když otevře on, tak ji dostanu a odletím, ale chtěl jsem to slyšet přímo od ní z očí do očí. Jenže oni zatáhli rolety a dělali, že tam nejsou,“ zavzpomínal pro Expres.cz Issa.

„Tenkrát jsem seděl na nějaké lavičce a strašně brečel. No a potom jsem zmizel na dva měsíce do Itálie. Potřeboval jsem se z toho dostat,“ řekl Issa pro Expres.cz, kterého tehdy nepříjemný zážitek pořádně sebral.

Na video se Sámerem Issou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Ellen
28. 6. 2018 • 12:00

*** zůstane pořád devkou!

Ellen
28. 6. 2018 • 11:58

Vidím to tak ,ze jiná nebude! Žádnou krásou neoplývá ale Linda zůstane jen kundou !!!

lalia
11. 4. 2018 • 13:28

Agáta,ta si užila.Myslím ani neví kolik jich bylo.Jak odchová to malé,tak začne znovu.Jiná nebude Jakube.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.