Krutá smrt Čecha (†39) v Egyptě: Bratr zemřelého se zlobí! Popsal peklo, kterým si rodina prošla… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Krutá smrt Čecha (†39) v Egyptě: Bratr zemřelého se zlobí! Popsal peklo, kterým si rodina prošla…

Roman T. v Egyptě zemřel.
Roman T. v Egyptě zemřel. (Foto: Facebook)

Český turista Roman T. zemřel začátkem března egyptské Hurghadě. Bratr zemřelého se teď rozpovídal o tom, čím si musela jeho rodina projít. Není se divit, že se zlobí.

Bratr zemřelého se zlobí především na cestovní kancelář, ta podle něj nezajistila nemocnému dostatečnou pomoc. Podle rodiny se u Romana objevily akutní dýchací potíže, prý kašlal krev a měl vysoké horečky. „Měl tam přijet český doktor. V šest hodin volala švagrová na pojišťovnu a slibovali jí, že tam za 45 minut bude český doktor. Nikdo nepřijel,“ uvedl pro Tn.cz bratr zemřelého Jaroslav.

Po několika urgencích a třech hodinách čekání zajistila cestovka převoz do nemocnice. „Převezli ho osobním vozem. Měl mít zajištěn odvoz sanitkou. Přitom ta nemocnice neměla nic společného se smluvní pojišťovnou,“ svěřil Jaroslav.

V nemocnici Roman zemřel. „Ještě večer psal manželce, že se dusí a že se asi udusí vlastní krví,“ uvedl zdrcený bratr zemřelého s tím, že skutečnou příčinu úmrtí nikdy nezjistí. „Za pitvu chtěli 100 tisíc, to jsme neměli,“ uvedl Jaroslav. Ten zároveň tvrdí, že přestože byl jeho bratr alergický na penicilin, byl mu podle lékařské zprávy podáván. V nemocnici podle něj vládly otřesné podmínky. „Vypadala skoro jako nějaký sklad,“ dodal.

Peklem si ale prošla i těhotná manželka zemřelého a jejich dvě děti. „Za ty dva dny, co tam byla sama, si zažila peklo. Odtáhli ji k soudu a šest hodin byla pryč. Děti musela nechat na pokoji samotné, zatímco ji tahali po soudech kvůli výpovědi,“ dodal Jaroslav s tím, že ani odlet se neobešel bez potíží.

Přečtěte si
hadafan
12. 4. 2018 • 07:45

Egypt je jedna velka spinava dira ,pokud vylezete z arealu hotelu.Tam to ještě jde i když taky jak v kterem.Vsude se vali plasty,papiry a vseho chut ,hnus.Nemate klid ,to vecne obtezovani i v resortu-masaze,potapeni,a buhvi co , a byt vecne zalezly na pokoji -to muzu zustat doma.Uz ani omylem ,jednou stacilo.A ještě chtej všude baksis,i když zaplatite vylet ,tak chtej i bokem.Policajt chce taky ,za to ze odezene jiné natazene ruky.

cukrenka
6. 4. 2018 • 14:23

A nestačila nevysvětlená kauza s Kramným? Když našinec jezdí tak houfně do Afriky, měla by se aspoň upravit legislativa.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.