Zpěvačka Kapitánová zahynula! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvačka Kapitánová zahynula!

Pavla Kapitánová zahynula se svou přítelkyní při tragické nehodě na dálnici D8 v neděli v noci. Aleš Brichta byl její kamarád a producent debutového alba.
Pavla Kapitánová zahynula se svou přítelkyní při tragické nehodě na dálnici D8 v neděli v noci. Aleš Brichta byl její kamarád a producent debutového alba.

PRAHA – Tragická nehoda na dálnici D8 připravila o život zpěvačku Pavlu Kapitánovou (†37), dlouholetou spolupracovnici Aleše Brichty (47), kamarádku Yvetty Blanarovičové (43) a hvězdu muzikálů Vlasy či Rusalka!


PRAHA – Tragická nehoda na dálnici D8 připravila o život zpěvačku Pavlu Kapitánovou (†37), dlouholetou spolu- pracovnici Aleše Brichty (47), kamarádku Yvetty Blanarovičové (43) a hvězdu muzikálů Vlasy či Rusalka! „Hrály jsme spolu právě v muzikálu Rusalka. To je hrozné, před měsícem jsem byla na pohřbu Šárky Tomanové, která v něm hrála titulní roli, teď půjdu na pohřeb Pavle. Je to už třetí úmrtí v Rusalce, do toho zemřel ještě jeden náš mladý kolega. Je to jako prokletí,“ zoufá si Blanarovičová.

Společně s Kapitánovou zemřela i její přítelkyně Dáša. Obě ženy, které se právě vracely z koncertu, stála život nehoda dvou osobních vozů a dodávky, která se stala v neděli v noci na 13,5. kilometru dálnice ve směru na Prahu. Kapitánovou a její přítelkyni vymrštil náraz až do pole u silnice. „Dvě ženy po nárazu vypadly z vozu. Jedna z nich podlehla svým mnohočetným poraněním na místě. Druhá, sedmatřicetiletá žena utrpěla velmi vážná poranění, záchranáři ji padesát minut resuscitovali. Nakonec však museli konstatovat její smrt,“ zní oficiální zpráva pražských záchranářů, kteří u nehody zasahovali.

„Byla to bezvadná holka, působila hrozně skromně a byla velký dříč. Díky tomu nezapadala mezi lidi ze showbyznysu. Vypadalo to, že všechno zvládá levou zadní, ale byla velký profík. Bohužel, také byla trochu nedoceněná,“ vzpomínala na Kapitánovou pro deník Aha! Blanarovičová! Znaly se spolu z muzikálu Rusalka, kde hrála i Šárka Tomanová. Ta zemřela nedávno na selhání organismu kvůli problémům s alkoholem, kterému propadla po svém vyhazovu z Receptáře prima nápadů Přemka Podlahy, vysílaném televizí Prima. Zdrcený z úmrtí kamarádky je i Aleš Brichta. „Natočili jsme spolu dvě desky. Znali jsme se dost dobře,“ říká smutným hlasem Brichta, který byl v roce 1996 i producentem jejího debutového alba Nevěřím. Rodačka z Teplic studovala zpěv na pražské Konzervatoři Jaroslava Ježka, účinkovala v muzikálech Jesus Christ Superstar, Vlasy, Rusalka a Johanka z Arku.


Autor: Petr Macek
Foto Popron Music

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.