Další rána pro Rolinsovou! Co jí vzkázala tenistka Cibulková? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Další rána pro Rolinsovou! Co jí vzkázala tenistka Cibulková?

Komentář tenistky Cibulkové.
Komentář tenistky Cibulkové. (pluska.sk)

Zpěvačka Dara Rolins (45) na sociální síti poměrně často vystavuje své křivky. A není se čemu divit! Rolins má postavu, kterou by ji mohla závidět kdejaká dvacítka. Mezi závistivce se nově přidala i slovenská tenistka Dominika Cibulková (28). Ta zanechala pod jednou z fotek sexy zpěvačky překvapivý komentář.

Rolins na svém Instagramovém účtu poměrně často těší své fanoušky fotkami, kde je více odhalená než oblečená. Nedávno své sexy křivky zvěčnila na fotografii, jejímž záměrem bylo svým fanouškům představit plechovku vody z alpského ledovce, která Rolins doprovází na cestách. Místo ovací na plechovku vody si její fanouškové všimli zcela něčeho jiného, stejně jako tenistka Cibulková, kterou fotografie nenechala chladnou.

Vypracované bříško, které zpěvačka vystavila na sociální síti, vzbudilo mezi fanoušky pořádný rozruch. A jeden z mnoha komentářů pod fotografií zpěvačku velmi překvapil. „Definitívne dávam unfollow, takúto negativitu nepotrebujem, keď sa kuknem na seba do zrkadla a potom na TEBA TU," napsala tenistka Cibulková.

Zpěvačka si komentáře od světové tenistky brzy všimla a reakce na sebe nenechala dlouho čekat. "Ja ťa milujem za TOTO (smiech), aká si. Moje brucho pozdravuje tvoj zadok," reagovala zpěvačka na komentář Cibulkové. Přesto, že by takový komentář mohl na někoho působit škodolibě, teniska stejně jako zpěvačka svůj komentář nemyslela zle a aspoň tento vztah Rolins stále funguje.

 Na video s Darou Rolins se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Jeninka35
31. 1. 2019 • 16:17

Každá ženská něčím zaujme - Dara má štíhlou postavu, umělá prsa, ale krásy moc nepobrala a stárne jako každý jiný. Být jí, raději bych zpívala než plnila tisk svými fotkami....

yokky
3. 4. 2018 • 23:15

darina je postelova holka,a v ve vrchni casti tela ma ,,,,,,,na..s...ra.....no......🤡🤡🤡🤡🤡🤡

Labello
3. 4. 2018 • 17:17

Nerozumím, proč by to měla být pro Daru rána? Ránu tedy má na té horní fotografii, kde má spadlý ret, následek mrtvice nebo nezdařené plastické operace? Bývala to pěkná holka, ale teď je z ní monstrum, dokonalá postava není všechno. Netuším, jaká je jako kamarádka nebo partnerka (těžko věřit jen článkům v novinách), ale s ohledem na její sprint za dokonalostí, jí asi bude něco chybět. Také se o ní všude píše jako zpěvačce a já znám jen Zvonky štěstí a od té doby o sobě dávala vědět jen skandály, není to trošku málo?

xcarodejka
3. 4. 2018 • 13:54

Darinka má asi nejvyšší čas se trochu pozastavit a zamyslet se nad sebou. Pohledná a talentovaná, ale právě takové často končí osamělé a pod vlivem.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.