Dcera Hlaváčové a Munzara: Vilu vyměnila za statek v polích a skončila na policii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dcera Hlaváčové a Munzara: Vilu vyměnila za statek v polích a skončila na policii!

To je ona! Tereza místo učení scénářů ale rozdává pokuty.
To je ona! Tereza místo učení scénářů ale rozdává pokuty. (Foto Nedělní Aha! – M. Pátek, M. Protivanský, ara)

Má s nimi společné příjmení i geny. Dcera Jany Hlaváčové (80), kterou vychovávala s Luďkem Munzarem (85), žije ale úplně jinak. Nejenže podle zjištění Aha! nosí Tereza Munzarová (45) policejní uniformu, ale bydlí i v dost skromných podmínkách.

Pochází z jedné nejslavnější rodiny divadelníků. Před prkny, které znamenají svět, ale utekla do Kutné Hory.

V anonymitě
Ani tam jsme vystudovanou inženýrku nepotkali u místního ochotnického spolku, ale uprostřed panelového sídliště. Ve stejnokroji městské policie sestra Báry Munzarové (46) řešila vloupačku do auta. „Nezlobte se, ale ráda bych zůstala v anonymitě. Nechci se o sobě ani rodičích bavit,“ řekla deníku Aha!.

Farmářský život
Nám se však podařilo zjistit, kde dcera slavné herečky, která nedávno oslavila jubileum, žije. Nenápadně působící strážnice nebydlí v žádném honosném sídle, ale naopak v skromném statku v Onomyšli, patnáct kilometrů od Kutné Hory. S přítelem Luďkem, který brázdí tamní silnice jako instruktor autoškoly, tu mají i výběh pro koně a cvičák pro psy. Soudě podle cedulky na plotě jich sami mají hned několik. Podle informací Aha! dřív chovali i pštrosy a ovce. Dobře vybaveni jsou i na obdělávání venkovské půdy – na dvoře jim parkoval traktor. Jejich život tak ničím nepřipomíná život slavného páru. 

Má je ráda
„S našima se pravidelně navštěvujeme. V poslední době jezdím spíše já za nimi než oni za mnou, což je vzhledem k jejich věku pochopitelné. Mám je moc ráda,“ prozradila nám Tereza před časem.

Biologického tátu ztratila v 6 letech
Munzar sice není její biologický tatínek, Tereza mu ale jinak než taťko neřekne. Přitom je plodem lásky maminky Jany Hlaváčové a prvního manžela Jiřího Michného. Poznat víc vlastního tátu jí ale znemožnila jeho předčasná smrt ve 34 letech. Od jejích šesti let ji tak vychovávala hereččina druhá osudová láska Luděk Munzar, který přijal Terezku za svou.



Přečtěte si
sandokan500
2. 4. 2018 • 13:12

No a co? Každý dělá co ho baví.Ona sama ví co se jí líbí. Přeji jí hodně štěstí........S.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.