Felix Slováček (75): Osudový risk s jeho ženami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Felix Slováček (75): Osudový risk s jeho ženami!

Jak tohle dopadne?!
Jak tohle dopadne?! (archiv Blesku, herminapress.cz)

Životní, ba dokonce osudový risk? Felix Slováček (75) chce dát dohromady Dádu Patrasovou (61) a Lucii Gelemovou (35). Jak manželku, tak i oficiální milenku by měl rád na oslavě svých 75. narozenin, která se uskuteční 29. května v pražském Divadle Hybernia. Poprvé by tak stanuly tváří v tvář jeho ženy, které se nemohou vystát. Jak tohle dopadne? 

Muzikantovi to připadá normální. „Pozvu samozřejmě Dádu, stejně jako Lucii, a nevidím na tom vůbec nic špatného,“ prohlásil. „Obě jsou moje rodina,“ tvrdí Slováček.

Shání prachy

O koncertu se mu momentálně moc mluvit nechce. „Prosím vás, vždyť je to až za dva měsíce,“ brání se. Přitom se už na jeho narozeninové vystoupení se spoustou hostů včetně Felixových dětí dávno prodávají lístky. Podle lidí z muzikantova okolí je oslavenec nervózní, protože ještě nesehnal všechny potřebné sponzory.

Dáda není zvaná

Manželka ale na seznamu účinkujících není, na plakátu taky chybí. Už v půlce března se nechala slyšet, že nebyla pozvaná, a tím to pro ni padá. Patrasová do uzávěrky dnešního vydání Aha! nezvedala mobil, ani nereagovala na SMS.
„Proč bych měl zvát Dádu někam půl roku dopředu?!“ divil se Felix dotazu ohledně manželčiny přítomnosti na mejdanu. Možná se sám obává, jak by setkání rivalek mohlo skončit.

Co o druhé řekly aneb Vjedou si do vlasů?

*Gelemová o Dádě:
„Paní Patrasová řeší své problémy takovým pokleslým způsobem a pere soukromé špinavé prádlo na veřejnosti. Já si myslím, že mnohem vhodnější pro nás obě by bylo, kdybychom se sešly a v klidu si vše vyříkaly.“

*Patrasová o Lucii:
„Ona říkala, že má ráda staré lidi, že si rozumí se svým dědečkem. Felix už je 14 let v důchodu. Nechat se vydržovat důchodcem je docela ošklivé. Napadají mě slova jako příživnictví, parazitování, vydírání a gerontofilie.“

50 let se saxofonem
Kulatiny bude mít Felix Slováček už příští rok. Oslaví totiž umělecké padesátiny. Jako profesionální saxofonista vystupuje od roku 1969. Začínal v orchestru Karla Vlacha (†74) a Václava Hybše (82), pak ho vzal pod křídla Karel Gott (78).



Přečtěte si
Labello
2. 4. 2018 • 09:26

Kdo ví, jestli si to Felix uvědomuje, že jeho milenka je s ním jen kvůli jeho penězům a ne proto, že by jí imponovala jeho osobnost. Je to vlastně smutné. Dáda ze sebe udělala plastickými operacemi monstrum a on je na stará kolena za šaška. Je vlastně co slavit?

xsedmikraska
31. 3. 2018 • 11:22

Proč by se Dána neměla účastnit narozenin Felixe? Ona není ta, co by se měla stydět. Naopak. Hezky se obléci, vzít sebou děti, případně vnoučata a jít . Gelemovou by její neúčast potěšila.

hejhej
31. 3. 2018 • 11:06

Pokud by Dáda přistoupila na hloupý nápad dědka Slováčka, sedět u jednoho stolu s jeho milenkou, která jí svými mazanicemi snažila zesměšit, ztrapnila by se. Slováček podle jeho nápadů a chování je zřejmě dosti dementní. Dělá ostudu svým dětem, za takového fotra se musejí stydět.

oldedek
31. 3. 2018 • 09:35

Felix si prej nemusí pořizovat a ani nevyužije dalekohled, dokonce brejle mu dělají kvůli jeho vykulenej bulvám na protetice ... Ale pod poklopcem je to zřejmě frajer - je to prostě mladej Janek ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.