Nové odhalení v případu vraždy Moniky a Klárky Kramných! Je to vážně záhada | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nové odhalení v případu vraždy Moniky a Klárky Kramných! Je to vážně záhada

Monika a Klárka. Soud s Petrem K. (37) kvůli vraždě Moniky (†36) a Klárky (†8) od čtvrtka pokračuje.
Monika a Klárka. Soud s Petrem K. (37) kvůli vraždě Moniky (†36) a Klárky (†8) od čtvrtka pokračuje.  (Foto: archiv Blesku)

Spolek Šalamoun, který se dlouhodobě staví na stranu Petra Kramného, se snaží ukázat další důkazy, které podle něj ukazují na jeho nevinu. V posledním díle jejich dokumentu se zabývá chybějícími žaludky zemřelých.

V dokumentu Vrah Petr Kramný? spolek Šalamoun připomíná, že pitva byla provedena přibližně 24 hodin po nálezu těl. „Když je prohlédli a bylo to u nás na pitevně, tak zjistili, že u nich došlo k totální destrukci žaludku, a to z důvodu množství jedu, který se do žaludku obou zemřelých dostal,“ citují ředitele hurghádské nemocnice Hosáma ad-Dín Hasana Abdo.

Do Čech však byla těla převezena bez žaludků k dispozici je tak pouze pitevní nález z Egypta. Ten uvádí, že na žaludku Moniky Kramné byla nalezena tmavá skvrna, kolem ní byla silně narušená sliznice. Žaludek byl prázdný. Pitevná nález Klárky je stejný jako její matky. Liší se jen tím, že v žaludku Klárky bylo nalezeno malé množství tmavé tekutin neznámého původu.

„Pitvající lékař MUDr. Walid Nagi, který jediný žaludky viděl, nebyl v České republice k vysvětlení nálezů na žaludcích nikdy vyslechnut,“ stěžuje si spolek a zároveň tvrdí, že v odborné literatuře není jediný záznam o tom, že po zásahu elektrickým proudem by existoval nález na žaludku.

Kramný si za vraždu manželky a dcery odpykává trest na Mírově. Ústavní soud nedávno zamítl jeho stížnost. Vzhledem k tomu, že nové posudky odborníků zpochybňují vraždu elektrickým proudem, upíná se jeho obhajoba k možnosti obnovy procesu, tu připustil i žalobce Vít Legerský.

 

 Poslechněte si: Takhle volal Kramný pojišťovně, že mu zemřela manželka a dcera

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dingous
29. 3. 2018 • 19:45

probíhá posuzování žádostí o dotace, takže aby dostali prachy na činnost SPOLKU , musí se mediálně zviditelnit jako výkonní a snaživí a užiteční

mirkazam
29. 3. 2018 • 14:43

Zajímalo by mě,co si od toho spolek,, Šalomoun " slibuje ??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.