Žena kapelníka Hybše slavila 70. narozeniny: Vágner jí říká manaželka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Žena kapelníka Hybše slavila 70. narozeniny: Vágner jí říká manaželka!

„Karel Vágner mi říká manaželka,“ pochlubila se Jarmila.
„Karel Vágner mi říká manaželka,“ pochlubila se Jarmila. (Foto Aha! – Martin Přibyl)

Už 35 let stojí po boku kapelníka Václava Hybše (82). Manželka Jarmila, která právě oslavila sedmdesátiny, mu dělá také manažerku, účetní, sekretářku i kuchařku. 

Karel Vágner mi říká manaželka,“ pochlubila se Jarmila. Docela si mákne, protože například jedno turné slavného kapelníka obnáší třicet až čtyřicet koncertů po celé republice.

Mezi gratulanty byly další vzdor věku velmi čilé ženy. Marie Suková (92), vdova po houslovém virtuózovi Josefu Sukovi (†81), ještě zdaleka nesložila ruce do klína. Dává do kupy pozůstalost po pradědovi svého muže, skladateli Antonínu Dvořákovi (†62) i po manželovi. A Soňa Vacková (86), vdova po králi českých lidovek Karlu Vackovi (†80), našla před dvanácti lety zálibu v provázení turistů ve francouzštině a němčině.

Mezi hosty nechyběl zpěvák Josef Laufer (78), který s Hybšovou kapelou loni vystupoval, skladatel Vadim Petrov (85), jehož vnučkou je topmodelka Linda Vojtová (32) a samozřejmě celá Jarmilina rodina.

 Václav Hybš na pohřbu Zdeňka Bartáka



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.