Rychtářova pomsta - Musely zasahovat tři jednotky: Otrávil vodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Rychtářova pomsta - Musely zasahovat tři jednotky: Otrávil vodu!

Josef Rychtář se exmanželce nechutně pomstil.
Josef Rychtář se exmanželce nechutně pomstil. (archiv Blesku)

Vztek z nuceného stěhování z vily v Říčanech dohnal Josefa Rychtáře (59) k děsivému řádění. Zbyla po něm odřezaná elektřina, vodovodní trubky, okapy a dokonce i přeřezané plynové potrubí. Prý stačilo málo a katastrofa byla na světě. 

Pomsta za 42 měsíců bojů s exmanželkou Darinou Novou (60). Tak by se dalo nejlépe popsat to, co po sobě po svém víkendovém odstěhování z říčanské vily Helenka zanechal vdovec po Ivetě Bartošové (†48).

Stačila jiskra...

„Zničil celé technické zázemí domu. Bude se muset znovu zřídit elektroinstalace, vodovodní řad i rozvod plynu. Přeřezal potrubí. Kdyby si toho nevšimli a pustili plyn, zamořil by se dům a stačila by jedna jiskra ke katastrofě,“ popsal deníku Aha! svědek spoušťe, kterou má na svědomí Rychtář. Zlikvidoval prý kabely, světla, zásuvky, odřezal radiátory, odmontoval kliky, vodovodní baterie a dokonce i prkénko ze záchodové mísy!

Škoda 350 000 Kč

Rychtář zjevně psychicky nezvládl to, že se musel na příkaz soudu odstěhovat poté, co byl na podzim 2017 na příkaz exekutora nařízen prodej jeho menšinového podílu na nemovitosti. Způsobená škoda po prvních zjištěních, u kterých byla i policie, se odhaduje na 350 tisíc korun. A to zřejmě ještě není konečná částka.
„Slova ani náhodou nevystihují to, v jakém stavu jsem našla dům po svých rodičích. Dál to nebudu komentovat!“ řekla Aha! Darina Nová.

Kontaminoval studni

„Kontaminoval i pitnou vodu, a to nejen v domě, ale i sousedům, kteří mají na svých pozemcích studny,“ prozradil Aha! člověk ze sousedství. Proto také v úterý ráno museli zasahovat hasiči. Přestože přijela hned tři hasičská auta, odebrali jen vzorek ze studny, aby se rozhodlo o dalším postupu! Vdovec ale vše popírá. „Ať naberou vodu ze studny, přivezou mi ji a já ji vypiju. Nic jsem neotrávil! Nic jsem neudělal,“ řekl Aha! naštvaně Rychtář.

Vyostřené vztahy

Do domku na pozemku, kde sídlila bezpečnostní agentura, se Rychtář nastěhoval v srpnu 2014, čtyři měsíce po tragické smrti Bartošové A od té doby vedl neustálý boj s exmanželkou Darinou Novou. Největší peklo se ale rozpoutalo těsně po Vánocích 2017, kdy majitelka nemovitosti Nová a její starší syn nechali dům odstřihnout od elektřiny, na kterou prý vdovec přispíval podstatně méně, než jí spotřeboval.

 Otrávil vodu, uřezal trubky, vyrval zásuvky: Rychtář se pomstil za nucené vystěhování od exmanželky

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nicnezpravda
28. 3. 2018 • 21:53

viz : "Vykradl mi garáž, jsem si tím jistý. Jen to policie zatím nepotvrdila, protože mu jde na ruku. On jim totiž práská," prozradil Blesk.cz muž

6010
28. 3. 2018 • 19:27

Jak to, že tento lidský odpad již dávno nebručí v base? Tam by ho snad konečně srovnali.Nechápu.Já udělat jen setinu z toho co on, tak mne zavřou až zčernám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.