Lucie Vondráčková (38): Opustila manžela i syny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucie Vondráčková (38): Opustila manžela i syny

Lucie Vondráčková jako archeoložka v seriálu Kapitán Exner
Lucie Vondráčková jako archeoložka v seriálu Kapitán Exner (Prima TV)

Práci dává přednost před rodinou! Lucie Vondráčková (38) nechala v Kanadě manžela, hokejistu Tomáše Plekance (35) i s oběma jejich syny - dvouletým Adámkem a šestiletým Matyášem. V Praze totiž točí klip k písni z filmu Perfect Kiss (Dokonalý polibek), ve kterém je hlavní hvězdou.

V kině Pilotů v pražských Vršovicích se v pondělí už od rána pořádně makalo. Zpěvačka sem dorazila s celým týmem a společně se vrhli na natáčení klipu. „Dávají mi pořádně do těla,“ přiznala deníku Aha! zpěvačka s úsměvem. Do Česka přiletěla na pouhý týden, který má napěchovaný hlavně prací. „Přijela jsem na sedm dní, musím za chvíli zpátky,“ svěřila se Lucie. „Na Velikonoce budu zase doma, společně barvíme vajíčka, jako všichni. Ale mám radši Vánoce, ty však nemůžou být dvakrát ročně,“ popsala své plány na svátky.

Kdy se zpěvačka opět dostane do své rodné země, ale zatím netuší. „To nevím nikdy,“ pokrčila rameny. „Musím hodně zpívat a mám hodně filmových věcí, které mě čekají. Navíc jsem maminka, takže se to musí rozdělit na tři platformy a postarat se o to, aby nebyl nikdo ošizený. To zná každá máma,“ dodala Lucie s tím, že jejích pár posledních dní, které stráví v Česku, věnuje hlavně práci na nové desce.

Lucie Vondráčková se rozpovídala o klipu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
27. 3. 2018 • 08:02

takže vánoce nemohou být 2x za rok. Neuvěřitelně hloupý článek. něco podobného by snad nevyzvracel ani bellmek to je mizerné i na Aha.Mělo by to být na okamžitou výpověď

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.