Veronika slavila potřetí po Jágrově boku: Co dostala za dárečky?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Veronika slavila potřetí po Jágrově boku: Co dostala za dárečky?!

Jaromír Jágr s Veronikou Kopřivovou vrkali v noční Praze.
Jaromír Jágr s Veronikou Kopřivovou vrkali v noční Praze. (Foto Instagram)

Poprvé spolu neslavili její narozky v Americe, poprvé byla opravdu šťastná! Modelka Veronika Kopřivová, partnerka hokejového boha Jaromíra Jágra (46), si 27. narozeniny náramně užila.

Randí spolu od podzimu 2015, takže Verunčin velký den, 22. březen, spolu prožívali teprve potřetí. Od Jardy dostala krásný pugét a symbolických 27 balíčků »lentilek«. „Tak málo mi stačí k radosti,“ smála se.

Její milý ji pak vyvezl do oblíbené restaurace u Staroměstského náměstí. Místní specialitu, grilované maso z amerických býků, jí dokonce pomáhal sám krájet. „To se bude hezky spinkat,“ vyznala se při romantické noční procházce centrem Prahy. To v minulých letech měla Americe náladu pod psa! Předloni byl Jágr na třízápasovém tripu a nechal ji na Floridě samotnou.

„Nemohli jsme můj den trávit spolu. Náladu jsem měla nijakou,“ povzdychla si na sociálních sítích. Loni pokračovala v ještě depresivnějším duchu. „Dnešní den, hrůza děs, žádná sláva, ale takový je holt život. Nejdůležitější je si uvědomit, že vždy může být ještě hůř,“ vyznala se.

Letošek ale ukázal, že může být i líp! A je šumafuk, že Jágr už celé týdny marodí a po hokeji se mu stýská.Alespoň má čas na Veroniku.

 Veronika Kopřivová promluvila o svém podnikání! Uživí ji? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sugarbitter
27. 3. 2018 • 16:43

Nejsou to filozofky, a asi netvrdí že jsou, hrají si na celebrity, kterými by rády byly. Každá matka si ovšem přeje, abyl její syn měl kvalitní ženu nan celý život t, která nemá ke sňatku praktické důvody.

sugarbitter
27. 3. 2018 • 16:31

Říká se, že "všechno je jinak". Nebo "zkus lež ráno do oběhu dáti, večer se k tobě jako pravda vrátí". Jsme lidé různbí, a je důležité, aby jsme se shodli.Jinak je lépe zůstat sám.

mord
24. 3. 2018 • 20:38

Ale ty jsi stará šmudlo hloupoučká a mocí mermo se ze sebe tu intošku snažíš dělat. Jenomže na to chudinko nemáš vždycky jsou ty tvé bláboly zoufalé bellmeku. Jsi příliš primitivní a profláklá profláklá nulo můžeš si tak honit maximálně komplexy pomlouváním v bulváru a chodit na držkovku do bufíku uklízečko

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.