Anička Slováčková potí krev a hubne! Co dodržuje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Anička Slováčková potí krev a hubne! Co dodržuje?

Anička Slováčková na sobě začala před půl rokem makat!
Anička Slováčková na sobě začala před půl rokem makat! (Foto Aha! - Martin Hykl, TV Nova)

Konec mindráků a vymlouvání. Dlouho se trápila velikostí svých stehen, pak si ale Anna Slováčková (22) řekla dost a chopila se činek. Už několik měsíců tvrdě dře v posilovně.

Svoje svaly pravidelně podrobuje zatěžkávací zkoušce, nevytyčila si totiž zrovna malý cíl. Na činkách chce zvednout rovný metrák! „Vlítla jsem na to na sto procent. Fakt se snažím chodit skoro denně. Začala jsem cvičit s trenérem a je to znát. Neodcházím z fitka urvaná, protože on mi ukazuje, jak cvik dobře provést,“ řekla deníku Aha! nadšeně dcera Dády Patrasové (61).

„Navíc mi dělá i dietologa – jím pravidelně pětkrát denně a je to znát,“ pochlubila se muzikálová zpěvačka. I když je momentálně sama, ze svého vysportovaného těla magnet pro muže dělat nechce. „Je mi jedno, co si budou myslet. Dělám to kvůli sobě, abych já milovala sebe, než aby mě někdo miloval,“ dodala.

 Dcera Dády Patrasové v plavkách: Anna Slováčková je nový sexsymbol!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.