Drobný zuří kvůli zeťovi: Jsem v šoku, je to hnus… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drobný zuří kvůli zeťovi: Jsem v šoku, je to hnus…

Milan Drobný je vzteky bez sebe.
Milan Drobný je vzteky bez sebe. (Foto Aha – Martin Pekárek, ara)

Už přes rok tvrdě dře na svém uzdravení, ale jeho rodina mu to rozhodně neusnadňuje.  Jiří Cabrnoch (55), zeť zpěváka Milana Drobného (73) se po těžkém úrazu hlavy ocitl několik týdnů na pokraji smrti a jeho cesta k uzdravení je náročná nejen psychicky, ale také finančně. A místo klidu, který teď potřebuje se musí vypořádat se svou zákeřnou rodinou, která ho připravila o byt a dům!

Drobného dcera Michaela (46) obětovala svou práci tiskové mluvčí, aby se mohla o svého manžela starat. Za léčbu a rehabilitace už společně vydali něco přes milion, rodina Cabrnocha na léčbu nikdy nepřispěla ani korunou! „S dcerou vydávají ohromné peníze za rehabilitační pobyty v sanatoriu v Klimkovicích. Dělá velké pokroky. Měsíc terapie tam přitom vyjde přes 120 tisíc a vše si platí sami, jen s pomocí kamarádů,“ řekl Blesku Drobný.

Místo toho, aby se tchán Drobného soustředil pouze na svou léčbu, musí se potýkat se svou dcerou z prvního manželství Kristýnou (32) a sestrou Ivanou Cabnochovou (43). „Pro mě zcela nepochopitelně se ho snaží zbavit svéprávnosti! Jsem v šoku, čeho může být rodina schopna,“ řekl Drobný Blesku, který z přístupu rodiny svého zetě zuří.
„O Jirku jinak nejeví takřka žádný zájem, dcera mu ani nepopřála k narozeninám. Když ho vídaly tolik co já, musely by vědět, že je to normální Cába, jak jsme ho znali, jen je na vozíčku a zatím nemluví. A hlavně by ho netahaly zbytečně po soudech, to mu rozhodně nepřidá!“ řekl Drobný Blesku.
Z jednání rodiny svého zetě nedrobný vzteky bez sebe. Nejen, že ho chtějí zbavit svéprávnosti, ale také stihly už rozdělit majetek stále žijící matky Zdeňky. „Dlouho mi vrtalo hlavou, proč ty dvě tak najednou spojily síly, když se nikdy moc nemusely – a ejhle! Už za jeho zády stihly převést byt, kde měl Jirka trvalé bydliště, na dceru a barák Jirkovy mámy na Ivanu. Co by vlastně chtěl, chudák když nemluví a nechodí?! Je to nechutné!“ řekl zpěvák Blesku.
Byt i dům změnily majitelku loni v září, dle zápisu v katastru na základě bezúplatných darovacích smluv! Podle Drobného přitom nechal Cabrnoch dům v Přerově nad Labem mamince kompletně zrenovovat, což prý stálo přes milion korun. „Když se dozvěděl, co mu máma, dcera a sestra provedly, a že ho ještě navíc chtějí zbavit svéprávnosti, plakal. Ani se mu nedivím…“ dodal zpěvák Blesku.

Na video s Milanem Drobným se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
bursik
27. 3. 2018 • 09:11

vystizne

-bello-
23. 3. 2018 • 23:36

zeť, tchán, všechno jedno A co jinak ? Drobný má na ně vztek a nestojí mu za to být vůči nim ušlechtilý .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.