Těhotná oštěpařka Špotáková: Prozradila pohlaví miminka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těhotná oštěpařka Špotáková: Prozradila pohlaví miminka

Barbora Špotáková podeváté v kariéře vyhrála anketu Atlet roku
Barbora Špotáková podeváté v kariéře vyhrála anketu Atlet roku (ČTK)

Pod černou mikinou kulaté bříško. Barbora Špotáková (36) už stříhá metr před letním porodem. Přiletí čáp nebo vrána? Tajemství »propálila« sama: „Čekáme kluka!“

Jeden capart už jí po dvorku u domu běhá. Malému Jankovi bude brzo pět let. Tak trochu se Bára těšila na holčičku. „Ze začátku jsem si myslela,“ culila se. „Ale je to tak, jak má být,“ dodala vzápětí šťastná mamina.S přítelem Lukášem mají vše naplánované. „I jméno už máme vybrané. Ale to zatím neprozradím,“ zůstala Bára v něčem tajemná.


Co dělá teď? Oštěp zahodila a nějaký čas ho nechá zapíchnutý. Užívá si mateřské. Vyrazila i na hory, kam se kvůli atletické dřině už roky nepodívala. „Tolik volna jsem v posledních letech neměla,“ pochvalovala si. „Byli jsme třikrát v Alpách, kde Janek lyžoval. Má talent,“ chválila svého syna.

Dostala se i na atletickou akci v Ostravě, kde rozdávala malým sportovcům medaile. Sama by si prý ještě nějakou na krk chtěla nechat pověsit. „Pokud vše vydržíme, tak se chci vrátit. Možná začnu trénovat již v listopadu. Do olympiády to jsou dva roky,“ řekla odhodlaně dvojnásobná olympijská šampionka.

Na video s Barborou Špotákovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.