Narozeniny Jágrovy Verunky: Vyřádila se na pytli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Narozeniny Jágrovy Verunky: Vyřádila se na pytli

Jaromír a Verunka.
Jaromír a Verunka. (Foto Instagram)

Výročí lze oslavit všelijak, proti gustu žádný dišputát. Veronika Kopřivová, láska Jaromíra Jágra (46) si na to oblékla boxerské rukavice.

Na své narozeniny se vyřádila se na pytli! Řezala do něj pěstičkami a kopala do něj, jako kdyby si na něm chtěla vybít vztek za to, že milý Jarda na její včerejší sedmadvacetiny zapomněl. Ale to snad ne! Vždyť jsou v její slavný den spolu po dlouhé době, protože v NHL do toho »Džegrovi« lezly zápasy... „Kruhovej kop je můj oblíbenej,“ napsala ke svému bušení do rance na videu Verunka. Ta má páru, Jaromíre!

Na video s Veronikou Kopřivovou se můžete podívat:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
malavelka
26. 3. 2018 • 16:57

Po listopadu 89 tady bylo tolik moc co dělat, ale nikdo legislativu příliš neupravil.Myslelo se jen na to jak si vydělat, nakonec jakkoli a tolerance k tomui byla až příliš vysoká. To nese sebou i úpadek mravů. Dnes se divíme, kdo všechno zůstal na takovém a takovém postu, ale jak se uplatnily tzv. "rychlokvašky"? Myslíte, že byly nějak lepší, než staré struktury? Občané nevyjadřujjí / zdaleka to není jen o referendu/ Poslanec je zástupce lidu a obřčan by měl umět s ním komunikovat.Když je třeba změnit v něčem legislativu, tak mu napsat návrh. Dnes je to lehčí, než kdy bylo/ mail/, ale druhá věc je ochota a vůle poslance, ale i tak poznáme své lidi. Zdrtavím JJ a přeji uzdravení, celá rodina mu fandí. Důležité je, že nemá trvalé náslewdky. Za takové počiny by měl přijít precedentní trest, nikoliv tolerance.

xcarodejka
26. 3. 2018 • 16:50

a uplatní se tak,k jak si sám představuje. To nemusí být vůbec o majetku, jelikož každý ho nevyhledává.Typy dnes často zmiňovaných h zlatokopek asi ale ano, a když se nezadaří, je to pro takové dámy neštěstíí a jspou často závistivé a zlé. Měli by se vzpamatovat, dokud je čas. Dokud jsme na světě, nějaké možnosti má každý, ale nesmí být prázná hlava a plná sklínka.

italiano
26. 3. 2018 • 16:44

Co to sem jen píše za lidi? Veronika byla prodejná, ale někdy se i takové zamilují. Jen je třeba rozpoznat, jestli je k lásce nevede především jejich "rozum". Snad právě nuly ho potřebují, aby se dostaly bez vlastního přičinění k majetku a pohodlnému životu. Ten, kdo nulou není, tak se dokáže uplatnit sám za sebe.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.