Tohle Dádu rozpláče! Drsná zpověď Slováčka o jejich vztahu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tohle Dádu rozpláče! Drsná zpověď Slováčka o jejich vztahu

Felix Slováček promluvil o vztahu s Dádou.
Felix Slováček promluvil o vztahu s Dádou.  (Foto: Martin Hykl, Slávka Červená, Alexandr Malachovský)

Felix Slováček (74) sice už nějaký ten čas bydlí s jeho milenkou Lucií Gelemovou, rozvádět se ale nechtěl. Brzy tak oslaví 39 společných let v manželství s Dádou Patrasovou. Po jeho slovech to ale moc veselá oslava nebude…

Felix Slováček v rozhovoru s Lubošem Xaverem Veselým přiznal, že Dáda Patrasová bývala jeho osudovou ženou, prý už je to ale dávno. „Já myslím, že v té době (když se seznámili - pozn. red.) ano. V té době to fungovalo. Teď už myslím, že ne,“ uvedl v rozhovoru.

Před nedávnem se sice objevily fotografie, které naznačovaly, že manželé by se mohli udobřit. Po tolika letech spokojeného manželství, by se tomu asi nikdo nedivil, jenže tyto domněnky Felix definitivně vyvrátil. „Myslím, že ten vztah končí,“ řekl Slováček.

 Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém!

Video se připravuje ...

 

 

 

 



Přečtěte si
-bello-
22. 3. 2018 • 23:46

Nojo, Mistře Slováčku.Patrasová byla vaše osudová žena a Gelemová je vaše osudová štět.ka.Potud dobrý.Ale mohli byste vy a ta štět.ka z Budějovic přestat kopat do té osudové ženy?

hejhej
22. 3. 2018 • 18:15

Slováček je trabný blb. Nalepila se něho zlatokopka a dědek je blahem připosr..... Hlavně, že neustále cpe své pocity do bulváru. Takhle se dokáže chovat jen duševní ubožák.

zadnice
22. 3. 2018 • 16:23

Félixi na jak dlouho? Buď si najdeš zase mladší, nebo natáhneš bačkory.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.