Děsivý zážitek Lucie Bílé: Počkal si na ni s nožem a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Děsivý zážitek Lucie Bílé: Počkal si na ni s nožem a...

Lucie Bílá přiznala děsivý zážitek.
Lucie Bílá přiznala děsivý zážitek. (Foto Aha! – Ladislav Křivan, David Kundrát a ara )

Už dva roky si platí Lucie Bílá (51) osobního strážce a tvrdí, že to měla udělat už dříve. Jen nerada vzpomíná na své tři duševně nemocné fanoušky…

„Mám za sebou takové příběhy, které jsem nikde nevyprávěla… Nechápu, že jsem si někoho, kdo mě bude chránit, nepořídila dřív. Já jsem takový objímací člověk, ráda se objímám, ovšem jednou se mi taky stalo, že mě ten člověk nechtěl obejmout, ale s nožem mě doprovodil až k autu,“ svěřila Lucie Bílá v pořadu Tenký led Dany Morávkové.

„Bylo to u divadla Ta Fantastika. Parkovala jsem na Anenském náměstí, a už jenom vím, že jsem viděla hrozně divné oči, a pak jsem viděla, že se mu cosi zalesklo v ruce. Pořád opakoval, že beze mne nemůže žít,“ popsala zpěvačka velmi nepříjemný zážitek a dodala, že muž jí s nožem doprovodil až k autu.

Zpěvačka zachovala chladnou hlavu a chovala se mile. Strach jí ale roztřásl hned, jak se dostala do vozu. „Ten člověk nebyl v pořádku, asi byl něčím naspeedovanej,“ dodala na TV Barrandov. Není se tedy čemu divit, že používá ochranku.

 Bílá má 20. slavíka! Halilo ji 30 milionů! A 5 chlapů za zadkem!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.