Utrpení Koukalové: Všichni ji odepsali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Utrpení Koukalové: Všichni ji odepsali!

Gabriela Koukalová vynechala kvůli zdravotním potížím celou olympijskou sezonu
Gabriela Koukalová vynechala kvůli zdravotním potížím celou olympijskou sezonu (Barbora Reichová (Sport))

Konec kvůli zranění berou někteří z jejího blízkého okolí jako zradu a tak na ni zanevřeli. Koukalovou brali spíš jako věc, která prostě přestala fungovat a tak patří do koše. Biatlonová královna prožívala velké deprese.

„Nejen. I s dalšími lidmi kolem. Zpátečku dali i ti, se kterými jsem si myslela, že máme fakt pevné vztahy… Stavěli to tak, jako bych to dělala naschvál. Možná mysleli, že si vymýšlím,“ odpověděla Blesku na to, zda ji zklamal rozchod s biatlonovým týmem. To, že ji bolely a bolí lýtka, brali jako trapnou výmluvu a Gábině to dávali pořádně »sežrat«. „Nikdo kromě manžela a rodiny tady pro mě najednou nebyl…

Dva dny jsem koukala do stropu. Nemohla jsem ani jíst. Nevěřila bych, že psychické stavy mohou vyvolat takovou fyzickou bolest,“ zavzpomínala biatlonistka na těžké chvilky. Na otázku, zda někdy v těchto nelehkých situacích měla chuť sáhnout po alkoholu či drogách, odpověděla: „Upřímně. Myslela jsem na to.“ Zdravotní stav zatím Koukalové návrat neumožňuje, ale třeba se ještě vrátí a všem vytře zrak!

 Budoucnost Gabriely Koukalové? Dveře má otevřené, rozhodnutí je na ní, říká Rybář

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kakapo
22. 3. 2018 • 21:14

Její problém nejsou lýtka, ale pan manžel. Všehoschopný. Pokud se od něho neodpoutá, nemá šanci.

6010
22. 3. 2018 • 12:49

Gábinko, nic si z toho nedělejte.To, že má někdo zdravotní problémy, to holt asi není přípustné.Hlavně chlapi asi lkali, že Vás nemohli na OH okukovat, to věřím.Ale Vy si z těch nevděčných fanoušků nic nedělejte a hlavně se dejte zdravotně do pořádku.Letos holt letí Ledecká.I ta chudák Sáblíková s tou její jednou medajlí, jako by nebyla.Tak to holt chodí.To samé hokejisté, ti se s tou svou bramborovou medajlí museli domů plížit kanálama. Jen kdyby byli vyhráli, to by byla jiná.Nevděk vládne světu.Bohužel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.