Magda Malá (50): Šokující PRAVDA o Kateřině Brožové (50)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpěvačka Magda Malá (50): Šokující PRAVDA o Kateřině Brožové (50)!

Magda Malá prozradila, že jí Kateřina Brožová v minulosti moc pomohla.
Magda Malá prozradila, že jí Kateřina Brožová v minulosti moc pomohla. (Foto: Martin Hykl, Marek Pátek, Profimedia.cz)

Obrovské  překvapení nachystala zpěvačka Magda Malá pro Kateřinu Brožovou. Takové emoce ve svém pořadu oblíbená moderátorka nečekala…

O Magdě Malé se moc dobře ví, že v životě příliš štěstí nezažila. Měla smůlu na partnery, život jí zkomplikovaly exekuce. Vzhledem k tomu, že musí živit nejen sebe ale i dítě, je její situace opravdu nezávidění hodná. V pořadu Exkluziv šokovala přiznáním, kdo jí pomohl, když se dostala na úplné dno.

„Kačenko, já jsem ti chtěla moc poděkovat,“ překvapila Brožovou kyticí a prozradila, že se kdysi Kateřině svěřila s tím, že si nemá kde vyprat. Na Další zkoušce jí herečka vtiskla do ruky několik tisícových bankovek, aby si koupila pračku.

„Chtěla jsem, aby všichni viděli, jaká doopravdy jsi,“ prohlásila Malá a Brožová se v té chvíli jen těžko bránila dojetí, takové gesto totiž nečekala.

 Kateřina Brožová konečně řekla, zda je zadaná nebo sama!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
bello
27. 3. 2018 • 11:50

Opravdu slušná holka.co točila hart porno s Laurinovou a Hrubešovou.Po revoluci ta italská srač ka byla i v televizi.a plakáty Ráda se slíkám?To si opravdu myslí,že národ má tak chabou paměť?

aveneta
22. 3. 2018 • 13:46

No...pokud jí opravdu dala pár tisíc, tak to je jako když dá senior 10 korunu na nějakou tu akci či sbírku.... prostě s toho konta s miliardářem Soukupem jsou to pouhé haléře...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.