Konec muzikálu Robinson: Hůlka zuří kvůli divákům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Konec muzikálu Robinson: Hůlka zuří kvůli divákům!

Hůlka zuří a Krahulíková se utápí v problémech.
Hůlka zuří a Krahulíková se utápí v problémech. (Foto ara)

Všichni ostrouhali. Producentka Ema Krahulíková zkrachovala a diváci, kteří si koupili vstupenky přes její produkci, se od ní peněz asi nedočkají. Na muzikály prodala lístky za statisíce, a teď neví, jak je vrátí. Nemá totiž ani floka!

Pár dní před premiérou byl zrušen muzikál Robinson, námořník z Yorku, na který se těšili jak účinkující, tak především diváci. Těm hrozí, že přijdou o peníze stejně jako hvězdy Kateřina Brožová (50), Miroslav Etzler (53) nebo Daniel Hůlka (49).

Krahulíková to vzdala

Už nemohla a nemůže dál zatloukat, a tak šla s celou pravdou ven. „Ano, přes mou prodejní síť byly prodány vstupenky v řádech statisíců. Netuším přesný počet, nejsem u počítače,“ pověděla Blesku. Na dotaz nejznámější bulvární redakce, zda má finance na to, aby mohla zakoupené lístky vyplatit lidem nazpátek, odpověděla: „Nemám! Kde bych na to vzala?“

Dle informací peníze ze vstupenek sloužily jako záplata na její předchozí dluhy. Zuřit každopádně nebudou jen diváci, ale i známý muzikálový zpěvák. „Ať se děje cokoliv, neměl by to pocítit divák! Samo o sobě je strašné, že se někdo těší na návštěvu představení, a ono nebude. Pokud by ale měl přijít o své peníze, tak budu zuřit,“ řekl před dvěma dny Hůlka.

 Rozhovor s Danielem Hůlkou.



Přečtěte si
Labello
28. 3. 2018 • 22:26

Mohl by jít pracovat, třeba jako hlídač někde na parkovišti

kurna1
22. 3. 2018 • 13:54

Ať se jde v a s r a t hovado jedno

aveneta
22. 3. 2018 • 13:50

On nezuří kvůli divákům, to je jen zástěrka, ale kvůli ušlému zisku to mu rve játra

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.